Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferi din Galda de Jos, Meteș, Bucerdea Grânoasă și Cugir cercetați de polițiștii din Alba. Au fost prinși conducând băuți pe drumurile din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru bărbați, din Galda de Jos, Meteș, Bucerdea Grânoasă și Cugir, sunt cercetați de polițiștii din Alba după ce au prinși în trafic conducând sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 23.47, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un camion, pe strada Vasile Goldiș din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 18.40, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe raza comunei Meteş.

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu stâlpul unei porţi.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, însă, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj  l-au depistat de pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 21.15, poliţiştii din Cugir l-au identificat pe un tânăr de 26 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada  Carpaţi din oraş, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,83 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vârstnică din Cluj Napoca, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: A fost transportată la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

Vârstnică din Cluj Napoca, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: A fost transportată la spital Un bărbat de 53 de ani din județul Alba a accidentat o femeie de 63 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Femeia a fost transportată la spital, însă nu a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea