// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Șoferi din Galda de Jos, Meteș, Bucerdea Grânoasă și Cugir cercetați de polițiștii din Alba. Au fost prinși conducând băuți pe drumurile din județ

Patru bărbați, din Galda de Jos, Meteș, Bucerdea Grânoasă și Cugir, sunt cercetați de polițiștii din Alba după ce au prinși în trafic conducând sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 23.47, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un camion, pe strada Vasile Goldiș din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 18.40, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe raza comunei Meteş.

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu stâlpul unei porţi.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, însă, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj  l-au depistat de pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 21.15, poliţiştii din Cugir l-au identificat pe un tânăr de 26 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada  Carpaţi din oraş, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,83 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419