Rămâi conectat

Actualitate

Șoferi din Alba surprinși în trafic sub influența alcoolului. Unul dintre ei nu avea nici măcar permis de conucere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii rutieri din Alba au întocmit dosare penale pentru doi șoferi din Alba Iulia, respectiv comuna Noșlac, surprinși în weekend conducând sub influența băututilor alcoolice. În plus, în cazul celui de al doilea conucător auto, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Primul caz a fost constatat, sâmbătă după-amiază, pe strada Lucian Blaga, din comuna Vințu de Jos, când polițiștii Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, un autoturism condus de D.V., de 40 de ani, din Alba Iulia. Potrivit IPJ Alba, “În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de D.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Daoar câteva ore mai târziu, la puțin timp după miezul nopții, polițiștii rutieri din Ocna Mureș au oprit, pentru control, un autoturism condus pe strada Lungă din Ocna Mureș, de T.A.A., de 21 de ani, din comuna Noșlac. Potrivit IPJ Alba, “în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea