Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferi din Alba și Sibiu, cu alcool ”la bord”, fără permise de conducere sau cu permise suspendate, prinși de polițiști în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Șoferi din Alba și Sibiu, cu alcool ”la bord”, fără permise de conducere sau cu permise suspendate au fost prinși de polițiști în trafic.

La data de 19 mai 2020, în jurul orei 10,40, polițiștii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 66 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, în afara orașului Teiuș, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 19 mai 2020, în jurul orei 08.00, polițiștii din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un moped, pe strada Valea Aiudului din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 20 mai 2020, în jurul orei 01.00, polițiștii din Blaj l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din Blaj, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20 mai 2020, în jurul orei 00.40, polițiștii din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Cântarului din municipiu, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani, din Sebeș.

Întrucât bărbatul emana halena alcoolică, polițiștii i-au solicitat se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Cu viața mea apăr viața,” concurs cu tematică de protecție civilă pentru elevii din școlile gimnazilae și licee, organizat de ISU Alba: Ce au învățat participanții

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Cu viața mea apăr viața,” concurs cu tematică de protecție civilă pentru elevii din școlile gimnazilae și licee, organizat de ISU Alba: Ce au învățat participanții Elevii din școlile gimnazilae și licee au avut ocazia să își consolideze cunoștințele și deprinderile în situatii de urgență, cu ocazia unui concurs cu tematică de protecție civilă, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea