Șoferi din Alba și Deva, prinși băuți la volan pe drumurile din județ. Sunt cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului

Șoferi din Alba și Deva, prinși băuți la volan pe drumurile din județ. Sunt cercetați de polițiștii pentru conducere sub influența alcoolului.

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 20.50, poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Transilvaniei din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l  alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 03.00, poliţiştii de siguranţă publică din Blaj, în timp ce acţionau pe strada  Iuliu Maniu din Blaj, l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din municipiu, ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş    l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism,  pe raza localităţii Deal, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...