Șoferi cu autoturisme neînmatriculate ”taxați” de polițiștii din Alba

O femeie din Alba Iulia și un tânăr din Valea Lungă sunt cei mai proaspeți posesori de dosare penale pentru infracțiuni rutiere. Aceștia au fost depistați și taxați de polițiști pentru că au condus autoturisme neînmatriculate.

Astfel, marți dimineața, pe strada Al. Ioan Cuza din Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier, în timp ce efectuau activități de supraveghere si control al traficului rutier, au oprit un autoturism condus de o femeie în vârstă de 36 de ani din Alba Iulia.

INFORMARE COVID-19

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autorizaţie provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din data de 02.04.2015.

Tot marți, cu puțin înainte de miezul nopții, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, în timp ce efectuau activităţi de patrulare, supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Valea Lungă, l-au depistat pe S.A., de 25 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...