Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferi cu alcool ”la bord” și fără permis de conducere depistați în trafic de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi cu alcool ”la bord” și fără permis de conducere depistați în trafic de polițiștii din Alba. S-au ales cu dosar penal

La data de 5 iunie 2019, în jurul orei 09,40, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 61 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 5 iunie 2019, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 46 de ani, din comuna Întregalde, județul Alba, în timp ce conducea un moped, pe raza localității Cricău, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat în circulație.

Față de mopedist a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicule neînmatriculat.

La data de 5 iunie 2019, în jurul orei 14.00, polițiștii Postului de Poliție Rimetea, în timp ce acționau pe DJ 107 M, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani, din Năvodari, județul Constanța.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea