Șoferi beți mangă depistați de polițiștii din Alba. Care a fost cea mai mare alcoolemie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polțiștii din Alba au identificat doi șoferi care conduceau pe raza județului, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest au rezultat valori de 0,51 g/ml, respectiv 1,03 g/ml alcool pur în aerul expirat.

La data de 15 iulie 2020, în jurul orei 20,40, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din comuna Galda Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul județean 107 K, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 16 iulie 2020, în jurul orei 00,20, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției orașului Cugir, în timp ce acționa pe strada Constructorului din oraș, a oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Cugir.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419