Rămâi conectat

Actualitate

Șoferi băuți din Hopârta, Vadu Moţilor și Doștat, surprinși în trafic de polițiștii rutieri din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Weekendul ce tocmai s-a încheiat nu a fost lipsit de situații în care șoferi inconștienți s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Din fericire, polițiștii rutieri i-au identificat înainte ca aceștia să provoace vreo nenorocire și le-a întocmit dosare penale.

 Exemple:

Vineri, la orele 20.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe S.D.A., de 32 de ani, din comuna Hopârta, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Băgău, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii au constatat de bărbatul era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de S.D.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.”

Un caz similar s-a petrecut sâmbătă, la orele 00.35. În timp ce acţionau pentru prevenirea accidentelor rutiere pe DN 75, poliţiştii din Câmpeni l-au depistat pe B.I.N., de 19 ani, din comuna Vadu Moţilor, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, “în urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,54 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul suspendat.”

Tot sâmbătă, la ora 0520, poliţiştii Postului de Poliţie Berghin au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe DJ 106 i, între localităţile Berghin şi Ghirbom, soldat cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Alba, “C.A.V., de 24 de ani, din comuna Doştat, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a ajuns într-un canal colector de pe marginea părţii carosabile.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul conducător auto era sub influența alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de   0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.A.V. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea