Ziarul Unirea

Șoferi alcoolizați opriți de polițiști la Cugir și Valea Lungă

Doi șoferi care conduceau autovehicule aflați sub influența băututilor alcoolice au fost surprinși la Cugir și Valea Lungă și sancționați de polițiștii.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 mai, orele 23.00, poliţiştii din Cugir l-au depistat pe M.A.S., de 24 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din Cugir, fiind sub influenţa alcoolului.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fosta condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M.A.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ulterior  acestuia fiindu-i  recoltate două mostre biologice de sânge în vederea  stabilirii  alcoolemiei.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică în sânge, peste limita legală.

În aceeași seară, lucrătorii Postului de Poliţie Valea Lungă, în timp ce executau  serviciul de patrulare  pe strada Victoriei din comuna Valea Lungă, au oprit, pentru control un moped, condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Răşinari, judeţul Sibiu.

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei.

Poliţiştii au constatat de asemenea, că tânărul nu posedă permis de conducerea pentru nici o categorie de autovehicule, pe numele lui fiind întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică în sânge, peste limita legală.”

 foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

dodo 22 mai 2014 at 15:52

Kromec iar te manca pielea ,poate vrei sa fi dat iar la ziar pana ne scapam de tine!

Comentariile sunt oprite