Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Șofer din Bistrița Năsăud, cercetat după ce transporta, în Alba, o cantitate aproape dublă de material lemnos decât cea din acte

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În 13 septembrie, în jurul orelor 16.30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au depistat, pe DJ 750 C, un autovehicul, condus de un bărbat din judeţul Bistriţa Năsăud, ce transporta buşteni de molid.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că pe avizul de însoţire al materialului lemnos era trecută cantitatea de 18,5 metri cubi de material lemnos, iar în realitate, camionul transporta 33,5 metri cubi.

Faţă de societatea comercială, deţinătoare a materialului lemnos, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale,  în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 2 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de 15,08 metri cubi de material lemnos a fost confiscată și predată în custodia Ocolului Silvic Aiud.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Zlatna a scos pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice proiectul prin care se dorește reabilitarea energetică a clădirii bazei sportive din Zlatna. Aceasta are o valoare aproximativă de 1.236.301,74 de lei. Imobilul este amplasat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea