Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șofer din Alba implicat într-un accident în Arad: Un șofer beat a intrat cu mașina în autocamionul pe care îl conducea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șofer din Alba implicat într-un accident în Arad: Un șofer beat a intrat cu mașina în autocamionul pe care îl conducea

Un accident rutier în care a fost implicat și un șofer de 45 de ani din Alba, a avut loc în localitatea Lipova din județul Arad.

Polițiștii Secției 7 Rurală Lipova au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier între un autoturism și un autocamion în localitatea Sâmbăteni.

În urma verificărilor a reieșit că un bărbat de 27 de ani, din localitatea Păuliș care conducea un autoturism ar fi acroșat un autocamion condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Alba. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autoturismului și o valoare negativă pentru cel al autocamionului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea