Socoteala de acasă…: Bărbat de 80 de ani, din Blaj, tâlhărit de minorul cu care voia să întrețină relații sexuale

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din Blaj, este cercetat pentru întreținerea de relații sexuale cu un minor care, la rândul său este cercetat pentru tâlhărie. Întâlnirea dintre cei doi s-a produs în incinta unei fabrici dezafectate din Blaj.

Potrivit polițiștilor, incidentul s-a produs în data de 19 martie. O patrulă de jandarmi a intervenit la sesizarea vârstnicului care reclama că i-a fost sustrasă, prin violență, suma de 30 de lei.

”În urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit în incinta unei fabrici dezafectate unde, minorul, prin violență, l-a deposedat pe bărbatul în vârstă de 80 de ani de suma de 30 de lei.

Totodată, a rezultat că bărbatul l-a chemat pe minor în acel loc pentru a întreține cu el relații sexuale și că în cursul anului 2019 cei doi au mai avut astfel de întâlniri, motiv pentru care vârstnicul este cercetat pentru act sexual cu un minor.

De asemenea, băiatul, care este instituționalizat și locuiește într-o casă de copii din Blaj, a fost reținut pentru tâlhărie și a fost prezentat în fața procurorilor care au dispus măsura controlului judiciar”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

nn 22.03.2019 at 10:57

Este o vorba” si batran si prost”

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...