Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șocant: O bihoreancă a fost sechestrată, bătută, umilită și aruncată dezbracată în curtea casei mamei sale, de către doi tineri ajutați de un pompier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șocant: O bihoreancă a fost sechestrată, bătută, umilită și aruncată dezbracată în curtea casei mamei sale, de către doi tineri ajutați de un pompier

Doi tineri din județul Bihor, frate și soră şi un subofiţer al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crişana”, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Militar.

Aceștia sunt acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate, după ce au sechestrat şi umilit o femeie, pe care au dezbrăcat-o, au legat-o, au bătut-o şi au tuns-o și au aruncat-o, în pielea goală, în curtea casei în care locuieşte mama ei, în localitatea Ortileag, comuna Măgeşti.

Incidentul incredibil s-a produs ieri după-amiază în satul bihorean Ortiteag din comuna Măgeşti, într-un birou al unei prospere firme de construcţii patronată de Gavril Costa, tatăl a doi dintre tinerii agresori, Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani).

Surse apropiate anchetei susțin că trei persoane, printre care și pompierul de la ISU Bihor, ar fi sechestrat, dezbrăcat, bătut și tuns o femeie în scop de răzbunare. Incidentul s-a produs vineri după-amiază în satul bihorean Ortiteag din comuna Măgeşti, într-un birou al unei prospere firme de construcţii patronată de Gavril C., tatăl a doi dintre tinerii agresori, Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani).

Gavril C., fost primar al comunei Măgeşti în trei mandate, era bănuit de copiii săi că ar avea o relaţie cu contabila firmei şi au vrut să se răzbune pe femeie. Planul de răzbunare l-au pus în aplicare împreună cu iubitul Andradei, un pompier orădean, Cătălin B, de 31 de ani, scrie ebihoreanul.ro, citat de campeniinfo.ro.

Cei trei au chemat-o pe victimă la biroul ei, iar când a ajuns au sechestrată aproape 8 ore, i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, au legat-o de mâini şi picioare cu curele, au dezbrăcat-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele şi sprâncenele. Ulterior, au bătut-o, iar în final au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în sat la mama ei, unde au abandonat-o în curtea casei. Abia aici, femeia, mamă a doi copii de 11 şi 18 ani, a reuşit să ceară ajutor.

Ulterior, agresorii au fost audiați de polițiști. Pompierul a fost reținut, iar superiorii săi au anunțat că se delimitează de comportamentul acestuia. „În legătură cu pompierul militar ridicat pentru audieri și reținut sâmbătă, 09 octombrie a.c., pentru 24 de ore, facem precizarea că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va sprijini verificările Parchetului Militar și va pune la dispoziția organelor de anchetă toate datele necesare. Acesta este angajat al ISU Bihor din anul 2017. Instituția noastră va pune în aplicare măsurile care se impun în funcție de concluziile instanței de judecată. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se delimitează de astfel de comportamente incompatibile cu statutul de militar”, au transmis reprezentanții ISU. Cercetările continuă, iar agresorii ar putea fi arestați preventiv.

IPJ Bihor a transmis că: „În legătură cu pompierul militar ridicat pentru audieri și reținut sâmbătă, 9 octombrie 2021, pentru 24 de ore, facem precizarea că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va sprijini verificările Parchetului Militar și va pune la dispoziția organelor de anchetă toate datele necesare. Acesta este angajat al ISU Bihor din anul 2017. Instituția noastră va pune în aplicare măsurile care se impun în funcție de concluziile instanței de judecată. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se delimitează de astfel de comportamente incompatibile cu statutul de militar”.

sursa/foto: ebihoreanul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea