Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Situație JENANTĂ la două școli din Alba: Niciun candidat la Evaluarea Națională 2023 nu s-a prezentat la examen

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situație JENANTĂ la două școli din Alba: Niciun candidat la Evaluarea Națională 2023 nu s-a prezentat la examen

Școala Gimnazială „Demetriu Radu” din Rădești, județul Alba, a fost martora unei situații neobișnuite în cadrul Evaluării Naționale 2023. Niciunul dintre cei patru candidați înregistrați nu s-a prezentat la examenul național.

Motivul exact al absenței candidaților la examenul național rămâne necunoscut în acest moment.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Absența candidaților la Evaluarea Națională 2023 ridică o serie de întrebări și îngrijorări cu privire la eficacitatea sistemului educațional și la gradul de implicare al elevilor.

Acest lucru reprezintă o situație neobișnuită și un semnal de alarmă pentru comunitatea locală și sistemul de învățământ în ansamblu.

O situație similară s-a întâmplat și la Școala Gimnazială Veseus din județul Alba, unde nici un candidat din cei 8 înscriși la examen nu s-a prezentat la probe.

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2023 au fost publicate cu puțin timp în urmă de Ministerul Educației, pe portalul evaluare.edu.ro.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2023, în Alba și pe țară: S-au publicat notele inițiale, înainte de contestații

Amintim că media de la Evaluarea Națională este 100% media de admitere la liceu, pentru prima dată după 20 de ani.

CITEȘTE ȘI: Școala din ALBA unde s-au înregistrat 3 medii de ZECE CURAT la Evaluarea Națională 2023

Notele elevilor la Evaluarea Națională 2023 sunt anonimizate, pentru al patrulea an la rând, astfel că fiecare absolvent de clasa a VIII-a trebuie să introducă în platforma evaluare.edu.ro codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la examene.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE Evaluarea Națională 2023: 9 medii de ZECE CURAT în Alba. De la ce școli provin elevii cu note perfecte

Tabelul afișat pe site-ul Ministerului Educației conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”, „nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La final este „media la Evaluarea Națională”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea