Situația COVID-19 la Ciugud: Un nou caz de infectare cu coronavirus, rudă a celor 5 persoane diagnosticate pozitiv în ultima perioadă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Situația COVID-19 de sâmbătă, la Ciugud, indica un nou caz de infectare cu noul coronavirus, o rudă a celor 5 persoane diagnosticate pozitiv în ultima perioadă.

Un nou caz de îmbolnăvire cu COVID – 19 a fost anunțat oficial, astăzi, în comuna Ciugud. Precizăm că persoana este rudă a celor 5 persoane diagnosticate pozitiv în ultima perioadă. O veste bună este că alți membri ai familiei au fost testați și, din fericire, au fost diagnosticați negativ.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ca și în toate celelalte cazuri, și ultima persoană confirmată pozitiv este asimptomatică.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Rugăm cetățenii din Ciugud să nu intre în panică pentru că NU este vorba de un focar în comunitate (toate persoanele diagnosticate în ultimele zile sunt rude între ele).

Recomandăm respectarea tuturor măsurilor de protecție:
-Poartă mască în locuri aglomerate sau chiar dacă mergi la un prieten sau la o rudă! Masca îți poate proteja sănătatea sau chiar viața!
-Dezinfectează-ți cât mai des mâinile cu apă și săpun sau cu substanțe biocide specifice!
-Nu ignora simptomele unei posibile îmbolnăviri și la primele semne anunță medicul de familie!

FII SMART! Virusul nu te ocolește, dar tu îl poți ocoli! Ai grijă de tine și de cei dragi!”, transmit reprezentanții Primăriei Ciugud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419