Situația COVID-19 la Ciugud: Un nou caz de infectare cu coronavirus, rudă a celor 5 persoane diagnosticate pozitiv în ultima perioadă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Situația COVID-19 de sâmbătă, la Ciugud, indica un nou caz de infectare cu noul coronavirus, o rudă a celor 5 persoane diagnosticate pozitiv în ultima perioadă.

Un nou caz de îmbolnăvire cu COVID – 19 a fost anunțat oficial, astăzi, în comuna Ciugud. Precizăm că persoana este rudă a celor 5 persoane diagnosticate pozitiv în ultima perioadă. O veste bună este că alți membri ai familiei au fost testați și, din fericire, au fost diagnosticați negativ.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Ca și în toate celelalte cazuri, și ultima persoană confirmată pozitiv este asimptomatică.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

”Rugăm cetățenii din Ciugud să nu intre în panică pentru că NU este vorba de un focar în comunitate (toate persoanele diagnosticate în ultimele zile sunt rude între ele).

Recomandăm respectarea tuturor măsurilor de protecție:
-Poartă mască în locuri aglomerate sau chiar dacă mergi la un prieten sau la o rudă! Masca îți poate proteja sănătatea sau chiar viața!
-Dezinfectează-ți cât mai des mâinile cu apă și săpun sau cu substanțe biocide specifice!
-Nu ignora simptomele unei posibile îmbolnăviri și la primele semne anunță medicul de familie!

FII SMART! Virusul nu te ocolește, dar tu îl poți ocoli! Ai grijă de tine și de cei dragi!”, transmit reprezentanții Primăriei Ciugud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419