Rămâi conectat

Politică Administrație

Simone Albani: „Le cer domnului Mircea Hava şi PDL să facă mai puţină politică în subiectul taxelor locale şi să vadă interesul oamenilor”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simone Albani, consilier local din partea PNL, a iniţiat scăderea taxelor locale, adică revenirea lor la nivelul din 2012. El a fost cel care a criticat încă de la început iniţiativa primarului Hava de a mări taxele, acuzându-l că s-a grăbit să mărească taxele deşi cadrul legal era încă neclar.

Luni, în şedinţa extraordinară de Consiliu Local, revenirea la taxele din 2012 a fost însă respinsă, cu toate că toţi consilierii locali USL votaseră „pentru” scădere.

Simone Albani a explicat: „Deşi cadrul legal e acum clar şi nu există nici o obligaţie de a creşte taxele, PDL şi Hava au ales să facă un act profund imoral faţă de albaiulieni: au lăsat taxele crescute. Au ales un drum greşit, acela de a se răzbuna pe albaiulienii, pentru ca apoi să vină să acuze USL într-un mod politicianist. Sunt jocuri de oameni fără preocupare pentru oameni şi oraş. Când a fost să crească taxele au venit toţi, în grup, mobilizaţi de domnul Hava. Acum, în schimb, când trebuiau să repare prostia cu taxele, au lipsit pe capete sau s-au abţinut. Doar 5 consilieri PDL au venit la vot”.

Simone Albani a lăsat să se înţeleagă că motivele pentru care Hava insită cu mărirea taxelor nu ar fi foarte „curate”. „Nu pot să înţeleg ce urmăreşte domnul Hava. Oricum ar fi nu e bine. Fie face jocuri politicianiste împotriva oamenilor, fie încearcă să scoată nişte bani pe spatele albaiulienilor pentru cine ştie ce proiecte. Sunt deja multe suspiciuni despre ce a făcut Hava la primărie şi nu ar fi în regulă să se mai adauge încă una”, a apreciat liberalul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea