Ziarul Unirea

Simion Crețu: Teodor Atanasiu şi Călin Potor schimbă Alba Iulia în bine!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Alegeri parlamentare 2012, județul Alba.

În următorii 4 ani, zona municipiului Alba Iulia are foarte multe şanse să se dezvolte durabil, mult mai bine decât în perioada 2007-2012. În Alba Iulia, USL are lansaţi în cursa electorală cei mai buni candidaţi, doi actuali parlamentari, cu o mare experienţă politică şi administrativă.
Teodor Atanasiu, din viitoarea postură de senator al Colegiului 1 din judeţul nostru, ce include şi municipiul reşedinţă, şi deputatul Călin Potor, care candidează pentru un nou mandat, pot să atragă investiţii semnificative, în aşa fel încât în zona Alba Iulia, Berghin, Ciugud, Daia Română şi Ohaba să fie create cel puţin 3.000 noi locuri de muncă, în următorii ani.
Pe de altă parte, Atanasiu şi Potor, împreună cu întreaga echipă susţinătoare a USL Alba, vor asigura un climat social stabil şi sigur, prin dezvoltarea sistemului medical şi a campusului educaţional creat în jurul Universităţii „1 Decembrie 1918”. Acest din urmă proiect a demarat deja, prin trecerea în proprietatea Universităţii a spaţiilor fostelor unităţi militare din Cetate. Proiectul medical susţinut de candidaţii USL Alba prevede utilizarea judicioasă a fondurilor disponibile. Practic, Atanasiu şi Potor şi-au propus deschis să atragă resurse bugetare la Alba Iulia, cel puţin pentru modernizarea actualului Spital Judeţean, care funcţionează în aceleaşi spaţii dinainte de Revoluţie. În plus, pentru a compensa închiderile de spitale din întregul judeţ, USL Alba susţine înfiinţarea unui Spital Judeţean de Urgenţă la Alba Iulia, pe terenul pus la dispoziţie de municipalitate, prin valorificarea documentaţiei demarate de Guvernul Tăriceanu.
Din punct de vedere economic, liderii USL Potor şi Atanasiu doresc să atragă investiţii străine în arealul unde funcţionează Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba (AIDA), prin asigurarea de spaţii optime pentru funcţionare şi prin amenajarea de spaţii sau terenuri optime pentru producţie şi servicii. În asemenea zone de dezvoltare economică, vor fi asigurate facilităţi pentru investitorii semnificativi, prin implicarea consiliilor locale din Alba Iulia, Berghin, Ciugud, Daia Română şi Ohaba.
În Alba Iulia şi zona adiacentă în ultimii ani s-au realizat investiţii semnificative. Acum, acestea trebuie să aducă valoare adăugată, să crească atractivitatea întregului judeţ. La acest lucru va contribui şi apropierea de traseul autostrăzii de pe Coridorul IV transeuropean, care va fi dată în folosinţă în prima jumătate a anului viitor şi care va lega eficient Alba Iulia de Sibiu şi Deva. Astfel, proiectul „Alba Iulia – 2020 – Capitală Culturală Europeană” va putea fi mai uşor implementat şi va aduce alte investiţii, care vor ajuta accesul IMM pe pieţele externe. Din acest punct de vedere un nou element este pregătit, respectiv construirea unui Centru expoziţional multifuncţional pentru conferinţe, întâlniri de afaceri, expoziţii, târguri, evenimente sportive sau educaţionale, centru care va include şi o zonă polivalentă. Nu în ultimul rând, dezvoltarea economică gândită de echipa USL Alba şi susţinută politic de Teodor Atanasiu şi Călin Potor, presupune atât reabilitarea sitului industrial ”Refractara”, cât şi crearea unei variante rutiere de ocolire a municipiului, către zona de vest, pentru a lega actuala şosea de centură de drumul către Munţii Apuseni şi de culoarul Mureşului, inclusiv prin reabilitarea drumului judeţean dintre Alba Iulia şi Vinţu de Jos, prin Pâclişa.
Cei doi candidaţi ai USL Alba, Teodor Atanasiu – pentru Senat şi Călin Potor – pentru Camera Deputaţilor, vor asigura dezvoltarea, diversificarea şi promovarea continuă şi bine structurată a municipiului Alba Iulia, în concordanţă cu strategia coerentă pe care Guvernul condus de Victor Ponta a pregătit-o pentru România.

ELIT

Simion CREŢU, vicepreşedinte PNL Alba,
Lider de grup al Consilierilor
judeţeni PNL Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Consilierii județeni PSD Alba: Eșec la licitația CJ Alba privind transportul public de persoane. Soluția propusă de PSD

Conducerea Consiliului Județean Alba înregistrează un prim eșec la licitația privind transportul public de persoane prin curse regulate, după ce… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

16 Comentarii

sigur 24 noiembrie 2012 at 15:28

VOTATI DORIN NISTOR SI STEFAN BARDAN !

VOTATI INIMA !

Status Quo 24 noiembrie 2012 at 16:56

In afara ca enervezi lumea altceva nu poti obtine cu lozinci scrise pe forum.

Fa-le un favor si abtine-te!

km0 26 noiembrie 2012 at 21:10

@sigur – crezi ca nesimtirea si incompetenta celor de la PDL, pardon ARD o sa salveze acum Alba Iulia sau Romania?
Cum poti sa iti imaginezi ca pot vota o ciuma precum aceasta? Duma cat au furat si au desfintat in tara asta!

Jos PDL sau ARD sau cum naiba o sa se mai numeasca pe viitor!

@ 24 noiembrie 2012 at 21:24

Pana acum de ce nu au facut-o? Potor a fost la putere si cu PDL-ul si cu USL-ul. De ce intr-un nou mandat ar putea face ceva si in asta pe care l-a avut pana acum n-a facut nimic? Oricine e mai bun decat micinosul si puturosul de potor.

Aurelian 24 noiembrie 2012 at 21:41

La prima vedere, in poza, se pare ca e „Cristos intre cei 2 talhari”, dar numai la prima vedere, ca in definitiv sunt „cei 3 talhari”!

@Aurelian 25 noiembrie 2012 at 9:43

USL-ul a taiat salariile si se impozitau pensiile? USL-ul a mintit si a batjocorit oamenii? USL-ul a fost la guvernare cand se platea de cinci ori mai mult din banii publici pentru reabilitarea Cetatii bastionare si se barbiereau toti pomii in parcul Custoza? USL-ul a taiat alocatiile mamelor? NU! USL-ul a marit din nou alocatiile, a restituit impozitul furat de PDL din pensii, a reparat din taierile salariale facute cu barda de PDL, in nici sase luni de guvernare a facut ceva pentru oameni reparand o parte din nedreptatile mafiei portocalii. PDL sunt lasi si se ascund in spatele ARD. Orice vot pentru ARD, tot pentru Basescu e! Vatam USL!

Status Quo 25 noiembrie 2012 at 10:24

Bai agitator USL,
pe langa ca esti laş esti si mincinos.

Toata campania voastra sta in 3-4 fraze. Niste franturi de adevar.

Poate ne spui – mai trompeta sparta – si de ce a facut PDL ce a facut. Ce le-a venit?

Sau nu ti-au dat aia de la USL o hartie cu frazele asta?

Trompeta soarta 25 noiembrie 2012 at 13:18

@ Status Qwo – Ai pus o intrebare tare desteapta, domnule ” Poate ne spui -mai trompeta sparta- si de ce afacut PDL ce a facut” Cu permisiunea dvs, am sa va raspund de ce a facut PDL toate „atrocitatile” astea: DIN DRAGOSTE PT.POPOR! Da, domnule draga, din dragoste pentru popor a facut toate „atrocitatile”: a taiat pensiile si salariile ca romanul, neavand cu ce sa cumpere, sa nu mai fie nevoit sa stea la coada, sa-si faca probleme, sa se stresese si sa sufere si ca atare,nemaifiind nevoie, a inchis spitalele pt. ca romanii sa poata murii cat mai usor, sa nu mai fie nevoie sa se chinuie prin spitale cu tratamente costisitoare…Stai sa vad, cam asta a fost hartia pe care am primit-o de la USL, dandu-mi ordin ca daca vad vreun „nedumerit” precum matale, sa o reproduc, iar eu, soldat constiicios cum sunt, m-am conformat…Sper sa-ti fi fost de folos domnule…!

Status Quo 25 noiembrie 2012 at 13:28

Bai 0,000000074
ironia nu-ti prieste. N-ai talent, mai baiete!
Continua cu imbecilitatile tale ca acolo te pricepi.

Pentru tine-i simplu: te uiti la haznaua lu Voiculescu si repeti pe forum precum un papagal.

Mare-i gradina lui D-zeu!

Besnik 25 noiembrie 2012 at 11:32

USL: Stabilitate, Decenta, Cultura, Sanatate, Corectitudine, Performanta, Educatie, Justitie, Adevar !

Teodor Atanasiu poate reprezenta cu adevărat judeţul Alba!

Aurelian 25 noiembrie 2012 at 12:45

Ma @Besmeticule, se pare ca esti popa si il „lauzi pe Eutanasiu in curte”! Inca nu a murtit, asa ca ramane tot un demagog, perfers si mincinos, un hot si pupincurist libidinos!

Dan 25 noiembrie 2012 at 11:55

Propunerea d-lui Atanasiu ca taxa de prima intabulare a unui teren sa fie zero , este extraordinara. Nimeni nu este atat de tampit incat sa intabuleze cu 15000 lei un teren pe care apoi sa-l poata vinde cu 8000 lei.

Sophie 25 noiembrie 2012 at 14:49

SA VEDEM SI ACTIVITATEA PORTOCALIILOR!

CORNEL ŞTEFAN BARDAN – CEL MAI SLAB prefect din istoria judeţului Alba
– nu a făcut nimic în perioada în care a fost prefect decât a TĂCUT CUMINTE şi a ascultat ordinele tătucului HAVA.
A fost parlamentar şi el în 2004 – 2008 dar cu siguranţă NU VĂ AMINTIŢI de aventura acestuia în Parlamentul României.
Şi acolo a fost printre CEI MAI SLABI PARLAMENTARI:

În 2004 – a vorbit o singură dată – când a depus jurământul – ATENŢIE 31 de secunde

În 2008 a reuşit să susţină în Parlament o declaraţie (politică) cu tema „Dacă Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului trebuie definitiv descongestionat, să înceapă cu Zvetlana Preoteasa!”;
UAU ce gândire PROFUNDĂ.

Din declaratiile politice gandite profund ale domnului Bardan mai exemplificam: „Călin Popescu-Tăriceanu – demisia de dezonoare”; „Experimentul Adomniţei trebuie să înceteze”;

DECI în perioada în care Băsescu lupta la baionetă cu Tăriceanu şi încerca să distrugă România, soldatul ascultător al marinarului Băselu, Ştefănică Bardan ataca şi el Guvernul pe frontul din Executiv.

Continuăm cu TATAMMMMMMMMMM Corneliu Olar – deputatul moţilor!
În perioada în care a fost în parlament AVEREA acestuia a SPORIT! Prietenii ştiu de ce!

Ceilalţi parlamentari PDL sau scuzaţi parlamentarii „ARD România – la propriu” în episodul următor!

nicoleta 25 noiembrie 2012 at 15:07

Noi putem, noi vrem, tu stii ! USL alaturi de tine.

arthur 26 noiembrie 2012 at 18:55

Candidatii USL pot reprezenta cu Adevarat judetul Alba

km0 26 noiembrie 2012 at 21:12

Votam schmbarea! Votam candidatii USL!!

Comentariile sunt oprite