// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Și hoțul e pe câmp… Prinși în timp ce transportau 500 kg de lucernă furată, trei bărbați din Blaj sunt cercetați de polițiști

Poliţiştii din Blaj au depistat, în flagrant delict, 3 bărbaţi din municipiu, în timp ce transportau cu o autoutilitară, 500 de kilograme de lucernă furată de pe un teren agricol. Cei 3 sunt cercetaţi pentru furt calificat.

În noaptea joi spre vineri, 16/17 august 2018, în jurul orei 03.40, poliţiştii din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Livezii din municipiu, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, au oprit, pentru control, o autoutilitară în care se aflau 3 bărbaţi, de 23, 28 şi 31 de ani, toţi din municipiul Blaj.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că balotul de lucernă, cu o valoare de 300 de lei, transportat cu autoutilitara, fusese furat de către cei 3 bărbaţi, de pe un teren agricol situat pe raza oraşului Copşa Mică, judeţul Sibiu.

Faţă de cei 3 bărbaţi a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia sunt cercetaţi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.