Și-a amenințat cu MOARTEA fosta iubită și a urmarit-o. Bărbatul de 27 de ani, din Aiud, s-a ales cu dosar penal și ordin provizoriu de protecție

Și-a amenințat cu MOARTEA fosta iubită și a urmarit-o. Bărbatul de 27 de ani, din Aiud, s-a ales cu dosar penal și ordin provizoriu de protecție.

Polițiștii din Aiud îl cercetează pe un bărbat care și-ar fi amenințat și urmărit fosta iubită. A fost emis un ordin provizoriu de protecție prin care i-a fost interzis să se apropie de aceasta.

ELIT

 La data de 18 mai 2020, în jurul orei 13.20, polițiștii din Aiud au fost sesizați, de către o femei de 37 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că fostul iubit o urmărește și o amenință.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 27 de ani, din Aiud, ar fi sunat-o pe femeie și ar fi amenințat-o cu moartea și ar fi urmărit-o pe stradă, la locul de muncă dar și atunci când aceasta se afla în locuință.

Mihail David - 2020

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat faptul că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție.

Față de bărbat a fost întocmit și un dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire și amenințare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...