// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Și-a alimentat mașina la o stație de carburanți de pe A1 și a plecat fără să plătească. Bărbat din Poaiana Sibiului, cercetat de polițiștii din Alba

La data de 08 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Politie Câlnic l-au identificat pe un bărbat de 33 de ani, din localitatea Poiana Sibiului, jud. Sibiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de la o societate comercială.

Se are că, în data de 16.06.2017, ora 04.10, M.G. a alimentat cu combustibil autoutilitara pe care o conducea, la o staţie de carburanţi situată pe Autostrada A1 Câlnic Nord, respectiv cu cantitatea de 57,26 litri carburant, în valoare de 262 lei, plecând fără a plăti contravaloarea acestuia.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt şi pentru recuperarea prejudiciului cazat.

foto: arhiva

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419