Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Și-a agresat fizic și verbal concubina: Ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat concubina. În plus, bărbatul este cercetat penal pentru violență în familie.

În după amiaza zilei de 15 octombrie 2019, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați, prin 112, de către o femeie de 20 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla  într-un apartament din Alba Iulia, a fost agresată de concubinul său.

Polițiștii deplasați la fața locului au aplicat formularul de evaluare al riscului și au constatat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de concubina sa.

În plus, pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea