Rămâi conectat

Ştirea Ta

Sfaturi care să te motiveze să slăbeşti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Nu ştii ce să mai faci ca să scapi de kilogramele în plus? Atunci trebuie să lucrezi puţin mai mult la capitolul motivare!  Iată câteva sfaturi care să te determine să slăbeşti:
lFă o listă cu motivele pentru care vrei să slăbeşti
Motivaţia de a slăbi ţine mai mult de dorinţă decât de puterea de a o face. Cât de mult îţi doreşti să slăbeşti? Fă o listă cu motivele pentru care tu vrei să scapi de kilogramele în plus. Încearcă să găseşti cât mai multe argumente în favoarea adoptării unei diete sau a unui stil de viaţă care să-ţi permită să slăbeşti. Gândeşte-te la aceste motive. Citeşte lista în fiecare dimineaţă.
lVizualizează succesul
Imaginează-ţi cum ai arăta cu cinci, zece sau chiar 20 de kilograme mai puţin, în funcţie de cât de mult vrei sau ai nevoie să slăbeşti! Gândeşte-te cum te-ai simţi sau ce ţi-ar plăcea să porţi. Cum simţi hainele pe tine, ce ar spune lumea despre tine, ce ai face tu dacă ai ajunge la greutatea ideală. Petrece-ţi cinci minute în fiecare zi imaginându-ţi şi bucurându-te de succesul tău viitor.
lAplică politica paşilor mici
Dacă trebuie să slăbeşti foarte mult, s-ar putea să fie destul de greu să rămâi concentrată pe acest obiectiv. În acest caz fixează-ţi să slăbeşti x kilograme până la ziua ta, z  kilograme până când vrei să pleci în concediu şi aşa mai departe.
lStabileşte-ţi ţinte credibile
Nu are rost să fii fanatică o săptămână şi apoi să te dai bătută că nu ai reuşit să slabesti cât ţi-ai propus. Stabileşte-ţi ţinte credibile şi posibile în ceea ce priveşte slăbitul şi fă tot posibilul să le atingi.
lNu hotărât pentru junk food la tine în casă
Ţine în frigider doar legume, fructe şi mâncare sănătoasă. Renunţă la bere, cipsuri, dulciuri şi junk food. Orice ar putea să-ţi saboteze regimul trebuie înlăturat.
lPremiază-te pentru fiecare succes
Construieşte-ţi planul de slăbit promiţându-ţi câte un premiu non-alimentar pentru fiecare reuşită. Ce zici de un tratament de înfrumuseţare la fiecare trei kilograme în minus? Sau cum ar fi să-ţi cumperi ultima carte a autorului preferat dacă ai reuşit să slăbeşti cât ţi-ai propus.
lFotografiază-te
Fă-ţi o poză în costum de baie sau în lenjerie intimă la începutul programului de slăbit. Apoi, în fiecare lună fă-ţi o altă poză, îmbrăcată cu aceleaşi haine. Simţi că motivaţia de a slăbi devine tot mai puternică cu fiecare fotografie care te arată din ce în ce mai aproape de greutatea pe care ţi-o doreşti?
lScoate-ţi blugii vechi la înaintare
Scoate-ţi de la naftalină perechea preferată de blugi! Mai ştii cât de bine îţi veneau? Cum se pliau pe formele de odinioară ale corpului tău?  Ei bine, e timpul să iei măsuri în ceea ce priveşte felul în care arăţi. Poate dacă o să-ţi aminteşti în fiecare zi cum arătai odinioară o să te mobilizezi, în sfârşit, să treci la treabă şi să faci ceva pentru tine.
lSlăbeşte pentru tine!
Nimănui nu ar trebui să-i pese mai mult despre felul în care arăţi sau despre sănătatea ta decât îţi pasă ţie. Aşa că încearcă să faci asta pentru tine, pentru a-ţi recăpăta stima şi încrederea în tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc O intervenție de urgență a avut loc în această seară pe Bulevardul Transilvaniei, unde pompierii au reușit să prevină o situație potențial periculoasă. Un burlan de pe un bloc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare