Rămâi conectat

Ştirea Ta

Sfaturi care să te motiveze să slăbeşti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Nu ştii ce să mai faci ca să scapi de kilogramele în plus? Atunci trebuie să lucrezi puţin mai mult la capitolul motivare!  Iată câteva sfaturi care să te determine să slăbeşti:
lFă o listă cu motivele pentru care vrei să slăbeşti
Motivaţia de a slăbi ţine mai mult de dorinţă decât de puterea de a o face. Cât de mult îţi doreşti să slăbeşti? Fă o listă cu motivele pentru care tu vrei să scapi de kilogramele în plus. Încearcă să găseşti cât mai multe argumente în favoarea adoptării unei diete sau a unui stil de viaţă care să-ţi permită să slăbeşti. Gândeşte-te la aceste motive. Citeşte lista în fiecare dimineaţă.
lVizualizează succesul
Imaginează-ţi cum ai arăta cu cinci, zece sau chiar 20 de kilograme mai puţin, în funcţie de cât de mult vrei sau ai nevoie să slăbeşti! Gândeşte-te cum te-ai simţi sau ce ţi-ar plăcea să porţi. Cum simţi hainele pe tine, ce ar spune lumea despre tine, ce ai face tu dacă ai ajunge la greutatea ideală. Petrece-ţi cinci minute în fiecare zi imaginându-ţi şi bucurându-te de succesul tău viitor.
lAplică politica paşilor mici
Dacă trebuie să slăbeşti foarte mult, s-ar putea să fie destul de greu să rămâi concentrată pe acest obiectiv. În acest caz fixează-ţi să slăbeşti x kilograme până la ziua ta, z  kilograme până când vrei să pleci în concediu şi aşa mai departe.
lStabileşte-ţi ţinte credibile
Nu are rost să fii fanatică o săptămână şi apoi să te dai bătută că nu ai reuşit să slabesti cât ţi-ai propus. Stabileşte-ţi ţinte credibile şi posibile în ceea ce priveşte slăbitul şi fă tot posibilul să le atingi.
lNu hotărât pentru junk food la tine în casă
Ţine în frigider doar legume, fructe şi mâncare sănătoasă. Renunţă la bere, cipsuri, dulciuri şi junk food. Orice ar putea să-ţi saboteze regimul trebuie înlăturat.
lPremiază-te pentru fiecare succes
Construieşte-ţi planul de slăbit promiţându-ţi câte un premiu non-alimentar pentru fiecare reuşită. Ce zici de un tratament de înfrumuseţare la fiecare trei kilograme în minus? Sau cum ar fi să-ţi cumperi ultima carte a autorului preferat dacă ai reuşit să slăbeşti cât ţi-ai propus.
lFotografiază-te
Fă-ţi o poză în costum de baie sau în lenjerie intimă la începutul programului de slăbit. Apoi, în fiecare lună fă-ţi o altă poză, îmbrăcată cu aceleaşi haine. Simţi că motivaţia de a slăbi devine tot mai puternică cu fiecare fotografie care te arată din ce în ce mai aproape de greutatea pe care ţi-o doreşti?
lScoate-ţi blugii vechi la înaintare
Scoate-ţi de la naftalină perechea preferată de blugi! Mai ştii cât de bine îţi veneau? Cum se pliau pe formele de odinioară ale corpului tău?  Ei bine, e timpul să iei măsuri în ceea ce priveşte felul în care arăţi. Poate dacă o să-ţi aminteşti în fiecare zi cum arătai odinioară o să te mobilizezi, în sfârşit, să treci la treabă şi să faci ceva pentru tine.
lSlăbeşte pentru tine!
Nimănui nu ar trebui să-i pese mai mult despre felul în care arăţi sau despre sănătatea ta decât îţi pasă ţie. Aşa că încearcă să faci asta pentru tine, pentru a-ţi recăpăta stima şi încrederea în tine.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Urme de URS în Alba, în preajma unui punct de interes pentru turiști: Al doilea set de urme într-o săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urme de URS în Alba, în preajma unui punct de interes pentru turiști: Al doilea set de urme într-o săptămână

Urmele unui urs de dimensiuni generoase au fost găsite în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, în apropiere de o localitate din Alba.

Un bărbat a postat în mediul online o imagine cu urma acestui animal, care ar fi dat târcoale în zona Piatra Caprei, lângă satul Feneș, în apropiere de Zlatna.

Elit - Gustul Desăvârșit

CITEȘTE ȘI: URME DE URS, fotografiate într-o zonă turistică din Alba. Bărbat: „Viața vă poate fi în pericol”

În urmă cu mai bine de o săptămână, un localnic a semnalat prezența unui urs în aproprierea aceluiași obiectiv, intens circulat de iubitorii de aer liber.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Circulație ÎNGREUNATĂ la ieșirea din Alba Iulia spre Ciugud: Zeci de mașini așteaptă la trecerea de cale ferată

Culda Ionică

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Circulație ÎNGREUNATĂ la ieșirea din Alba Iulia spre Ciugud: Zeci de mașini așteaptă la trecerea de cale ferată

Mai multe mașini așteaptă în dimineața de astăzi, 5 octombrie, la bariera căii ferate situată la ieșirea din Alba Iulia înspre Ciugud.

În fotografiile postate pe o rețea de socializare de către o femeie, se vede cum mașiniile așteaptă preț de câteva zeci de minute pentru a-și putea continua drumul.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemene, potrivit aceleași femei șoferii sunt furioși pentru timpul de așteptare enorm ca să iasă din municipiu.

Mai mult, traficul rutier este în prezent îngreunat în județul nostru din cauza codului galben de ceață valabil până la ora 09:00.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Străzi ca după război într-un cartier din Alba Iulia. Cetățean: ,,dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar”

Culda Ionică

Publicat

în

Străzi ca după război într-un cartier din Alba Iulia. Cetățean: ,,Dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar”

Câteva străzi din municipiul Alba Iulia arată ca în urma unor ,,bombardamente”, așa cum reiese și din mai multe fotografii publicate pe internet.

Imaginiile cu străzile distruse au apărut în mediul online, puse de către Nicolae Bumbu.

Elit - Gustul Desăvârșit

Potrivit acestuia, drumurile se află în situația asta datorită celor care au lucrat la conductele de gaz, lăsându-le într-o situație deplorabilă.

În imaginile publicate în mediul online se vede cum dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar, trecătorii fiind nevoiți să le ocolească pentru a circula pe stradă.

De asemenea, și în stratul de asfalt s-au format gropi care sunt acoperite doar cu niște pietriș, spre indignarea celor care locuiesc în cartier.

Aceste străzi se află în zona magazinului „Dedeman” în cartierul denumit ,, Lumea nouă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea