Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sesiunea speciala a examenului de Bacalaureat va avea loc în perioada 18 – 31 mai 2013

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat din 2013 va avea loc în perioada 18 – 31 mai a.c. La aceasta participă elevii care vor face parte din loturile olimpice, tinerii angrenaţi în competiţii sportive şi artistice ce vor avea loc în perioada sesiunii obişnuite din vară.

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat o notă prin care se stabileşte perioada de desfăşurare a sesiunii speciale a Bacalaureatului. ”În conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat 2011, valabilă și pentru anul 2013, Anexa 2 la OMECTS nr 4799/31.08.2010, art. 1alin. (4) “MECTS organizează în fiecare an școlar o sesiune specială de bacalaureat, pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat. Calendarul sesiunii speciale se aprobă prin ordin al ministrului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea