Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Servicii medicale oftalmologice de top la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Performanţă şi bilanţ la Clinica privată de diagnostic şi chirurgie „Opticline”

opticline1Au trecut aproape 9 luni de zile de când la Alba Iulia şi-a deschis porţile Clinica privată de diagnostic şi chirurgie oftalmologică „Opticline”, situată pe B-dul Revoluţiei 1989, nr. 2F (în apropiere de supermarketul Lidl). A fost o premieră în peisajul serviciilor medicale din Alba Iulia şi judeţ, fiind vorba de o clinică medicală nou-nouţă, dotată cu aparatură de cea mai înaltă performanţă, de ultimă generaţie, toate aparatele fiind marca Zeiss, renumita firmă de optică medicală din Germania. Investiţia s-a dovedit a fi una… sănătoasă, cu atât mai mult cu cât tânărul medic de specialitate, cu studii şi practică în ţară şi străinătate, doctorul Teodor Holhoş, s-a dovedit a fi un profesionist de excepţie, înconjurat de o echipă la fel de pricepută şi dedicată meseriei. Stau mărturie acestui adevăr faptul că în cele 9 luni de activitate, aici s-au efectuat nu mai puţin de 450 de operaţii de cataractă, toţi pacienţii beneficiind astăzi de o vedere clară ca lumina zilei. Preţurile pentru cristaline sunt şi ele pentru toate buzunarele.
Dar, pe lângă operaţiile de cataractă aici se efectuează şi alte intervenţii chirurgicale, cum ar fi: dezlipiri de retină, hemoragii în vitros, vitrectomii, glaucom, operaţii ale pleoapelor, pterigion şi infecţii intraoculare. De asemenea, graţie aparatelor cu care este dotată clinica, cele mai multe unicat în judeţ, aici se efectuează şi tratamente cu laser  pentru retinopatie diabetică, cataractă secundară şi glaucom. În cadrul clinicii se efectuează şi alte investigaţii şi explorări oftalmologice, cum ar fi: examen de câmp vizual computerizat, tonometrie oculară, biometrie, ecografie oculară, tomografie în coerenţă optică, retinofotografie, angofluorografie, perimetrie, gonioscopie, panafotocoagulare retiniană lasaer, îndepărtarea CS, testul Schrimer, pluoptix pentru copii şi altele.
opticline2Dotările tehnice şi aparatura performantă, ca şi profesionalismul echipei conduse de doctorul Teodor Holhoş, au impus clinica şi au atras pacienţii, inclusiv personalităţi şi oameni de afaceri străini, italieni şi francezi, care s-au bucurat de intervenţii şi tratamente de calitate şi la preţuri decente. Clinica doctorului Teodor Holhoş are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Alba pentru consultaţiile pe care le efectuează, fiind şi din acest punct de vedere una extrem de accesibilă şi căutată, dovadă fiind şi rezultatele înregistrate în anul 2014. Nu putem decât să-i felicităm pe cei ce lucrează aici şi să le dorim servicii medicale la fel de performante şi în noul an.
Pentru relaţii, cei interesaţi pot apela şi la telefonul 0358/104654. (G.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea