Rămâi conectat

Sport

SENZAŢIONAL! Românca Simona Halep s-a calificat în finala Roland Garros *Prima româncă în finală după 34 de ani

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tenismena româncă, Simona Halep s-a calificat în această seară în finala turneului de grand slam Roland Garros, după ce a învins-o în semifinale pe nemţoaica Andrea Petkovici, scor 6-2, 7-6. Simona Halep a rămas în acest turneu singura jucătoare care nu a cedat niciun set, iar în finală se va duela cu rusoaica Maria Sharapova, partidă care va avea loc sâmbătă.

După 34 ani, o româncă a ajuns să dispute din nou o finală de grand slam la simplu. Virgina Ruzici, actualul manager al Simonei Halep a fost ultima româncă ce a jucat în finala Openului francez, în anul 1980. Ruzici a fost singura tenismenă din România care şi-a trecut în palmares tilul de la Paris. Acum Simona Halep o poate egala pe fosta mare sportivă româncă, după un meci senzaţional făcut în semifinale în faţa jucătoarei Andrea Petkovici (6-2, 7-6) şi un turneu perfect în care nu a cedat niciun set, indiferent de adversarul pe care l-a întânit. Deşi din trei confruntări cu Maria Sharapova, Simona nu a câştigat niciodată, finala de la Roland Garros poate fi o nouă rampă pentru românca originară din Constanţa. Partida dintre cele mai bune jucătoarede la Roland Garros 2014 va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea