Senatorul PSD Daniel Breaz, TENTATIVĂ de traseism politic, eșuată momentan! A negociat trecerea la PNL

Senatorul PSD Daniel Breaz, TENTATIVĂ de traseism politic, eșuată momentan! A negociat trecerea la PNL

Surse politice liberale afirmă că senatorul PSD Daniel Breaz şi-a negociat intrarea în PNL. Liberalii au nevoie şi de parlamentari de la PSD pentru a avea cvorum luni, 24 februarie, la votul de investitură a Guvernului.

Daniel Breaz ar fi condiţionat intrarea în PNL de acordarea locului I pe listele pentru Senat în judeţul Alba, sau a locului al doilea pe listele la Camera Deputaţilor.

INFORMARE COVID-19

Sursele politice susţin că Daniel Breaz a avut o întâlnire la Bucureşti cu deputatul Florin Roman şi cu preşedintele PNL, Ludovic Orban. De asemenea, acesta ar fi avut o altă întâlnire şi cu Mircea Hava, europarlamentar şi preşedinte al PNL Alba. Negocierile s-ar fi blocat însă la nivelul PNL Alba, acolo unde i s-ar fi cerut lui Breaz să intre în mecanismul normal de partid, să primească o zonă de care să se ocupe şi apoi să fie măsurat în sondajele interne ale partidului.

Abia apoi ar fi urmat să primească un loc pe listele la alegerile parlamentare. Se pare însă că acesta nu a acceptat. Mai mult, liberalii au făcut şi un sondaj pe care nu l-au făcut public, pentru a vedea dacă o eventuală candidatură a acestuia pentru Primăria Alba Iulia ar reprezenta un pericol pentru candidatul liberal. Nici aceste rezultate nu au fost în favoarea social-democratului.

Discuţiile cu senatorul PSD au fost confirmate şi de surse din organizaţia centrală a PNL care susţin că negocierile încă nu s-au încheiat mai ales că partidul are nevoie de parlamentari în perspectiva derulării procedurilor pentru organizarea alegerilor anticipate.

sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...