Senatorul PNL, confirmat cu COVID-19, a participat de 8 martie la o petrecere unde au fost 400 de femei din comunitatea musulmană

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Senatorul PNL, confirmat cu COVID-19, a participat de 8 martie la o petrecere unde au fost 400 de femei din comunitatea musulmană

Vergil Chițac, senatorul PNL din Constanța, confirmat cu noul coronavirus, a participat de Ziua Internațională a Femeii la o petrecere unde au participat sute de femei, din comunitatea musulmană.

Pe Facebook există și o fotografie cu senatorul participând la acest eveniment organizat de Uniunea Culturală a Tătarilor din România cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, conform Mediafax. La respectiva petrecere au participat aproximativ 400 de femei.

ELIT

Organizatorul petrecerii, Fildis Reșit, președintele Uniuniunii Culturale a Tătarilor din România, a declarat pentru MEDIAFAX că a intrat în autoizolare în momentul în care a aflat că senatorul liberal a fost depistat pozitiv și că urmează să anunțe autoritățile.

De asemenea, acesta a precizat că urmează să ia legătura cu femeile care au participat la eveniment pentru a le transmite situația.

Senatorul liberal a fost confirmat pozitiv, vineri, cu coronavirus.

Acesta, împreună cu alte trei persoane apropiate lui, se află în autoizolare și urmează să fie transportate la Spitalul de Boli Infecțioase.

Senatorul PNL a participat în perioada 17-19 februarie la o întâlnire NATO la Bruxelles, iar luni a fost prezent în Parlamentul României.

Surse: stiripesurse

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419