Rămâi conectat

Politică Administrație

Senator, caut partid! Călin Mătieș ne urează o primăvară frumoasă, sub sigla PSD!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senator, caut partid! Călin Mătieș ne urează o primăvară frumoasă, sub sigla PSD!

Încurcate și necunoscute sunt căile politicii din județul Alba. Senatorul din Alba, Călin Mătieș, transferat de la PSD la AUR, nu mai e sigur în ce partid e. Într-o ”postare” de pe o rețea de socializare, senatorul le urează doamnelor și domnișoarele o primăvară frumoasă, sub sigla PSD! Chiar dacă a trecut la AUR, probabil prima dragoste nu se uită niciodată, fotografia roșie cu sigla social democraților fiind elocventă.

Ales pe listele PSD, senatorul Călin Mătieș s-a transferat la AUR, nemulțumit de tensiunile din PSD. Mătieș a preluat conducerea organizației județene AUR și cel mai probabil va candida din partea acestui partid la Primăria Alba Iulia.

Nu e pentru prima dată când politicienii uituci nu mai știu nici din ce partid fac parte, dovadă că doctrina, măsurile economice, sociale etc. pe care le propune un partid sau altul sunt doar vorbele goale care pentru ei nu contează! Important e ca ciolanul e să fie cât mai mare, indiferent prin intermediul cărui partid am ajunge să îl molfăim!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea