Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Șefa DIICOT Hunedoara s-a pensionat. A avut două mandate la Serviciul Teritorial Alba Iulia

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Șefa DIICOT Hunedoara s-a pensionat. A avut două mandate la Serviciul Teritorial Alba Iulia

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat un decret de eliberare din funcția de procuror a unor persoane care au atins vârsta legală de pensionare.

Este vorba despre Florea Ionela Denisa, procuror în cadrul DIICOT Hunedoara, care în trecut a avut două mandate la Serviciul Teritorial Alba Iulia.

„Doamna Florea Ionela Denisa, procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, în prezent delegată în funcția de procuror-șef al Biroului teritorial Hunedoara din cadrul acestei structuri specializate, se eliberează din funcție ca urmare a pensionării”, se arată în decretul Președintelui Klaus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea