Ședință la Consiliul Județean Alba. Vezi ordinea de zi!

sedinta cj albaMiercuri, 16 aprilie, consilierii judeţeni din Alba se reunesc pentru a vota cele 12 proiecte pe ordinea de zi, după cum urmează:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnice cadastrale de rectificare a suprafetei si de schimbare a categoriei de folosinta, pentru doua terenuri situate in Municipiul Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, inscrise in C.F. nr. 75443 Alba Iulia, cu nr. top. 4354/7/1/2, respectiv in C.F. nr. 75444 Alba Iulia, cu nr. top 4354/7/1/3.

ELIT

2. Proiect de hotarare privind aprobarea unor procese-verbale de vecinatate.

3. Proiect de hotarare pentru modificarea Anexelor nr. 1 si 2 la Hotararea Consiliului Judetean Alba nr. 61/2011 privind aprobarea trecerii unor bunuri din proprietatea privata in proprietatea publica a Judetului Alba.

4. Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 70/2013 privind aprobarea inchirierii unor bunuri-spatii in suprafata utila totala de 40 mp, situate la etajul doi al imobilului din Municipiul Alba Iulia, Str. Basarabiei nr. 5 A, proprietate privata a Judetului Alba.

ADEZIUNE PLUS ALBA

5. Proiect de hotarare privind modificarea Statului de functii al Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Alba.

6. Proiect de hotarare privind modificarea Statului de functii al Centrului de Cultura “Augustin Bena” Alba.

7. Proiect de hotarare privind aprobarea atribuirii serviciului de transport public judetean de persoane prin curse regulate si a licentelor de traseu, operatorului de transport rutier S.C. Transervice Apuseni SRL, desemnat castigator in cadrul sedintei de atribuire din data de 4 aprilie 2014 si stabilirea tarifelor de calatorie utilizate de catre operatorul de transport rutier.

8. Proiect de hotarare privind infiintarea Centrului Regional de Resurse pentru Ocupare si Formare Profesionala in cadrul Proiectului “Oportuniati sporite pentru someri si persoanele in cautarea unui loc de munca, din Regiunile Centru si Nord-Vest, pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna, flexibila si incluziva” finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5 “Promovarea masurilor active de ocupare” DMI 5.1. “Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”.

9. Proiect de hotarare pentru respingerea plangerii prealabile referitoare la revocarea Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 47 din 27 februarie 2014.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea conturilor de executie ale bugetului local al Judetului Alba, bugetului creditelor interne si bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2013.

11. Proiect de hotarare privind aprobarea conturilor de executie ale bugetului local al

Judetului Alba, bugetului creditelor interne si bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pentru trimestrul I al anului 2014.

12. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului general al Judetului Alba, a bugetului propriu al Judetului Alba si a bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2014.

13. Raport privind situatia gestionarii bunurilor care apartin Judetului Alba, pe anul 2013.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă: PNL Alba nu negociază funcții. Posturile din deconcentrate trebuie ocupate prin concurs

După cum am afirmat încă din timpul campaniei electorale, PNL Alba nu negociază funcţii, ci susţine ocuparea, pe baza principiului… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

rococo 14 aprilie 2014 at 16:26

De la demisia dnei Angelica Mocan , a trecut cam mult timp si inca nu a fost ales un alt consilier judetean in locul dinsei. Oare cine are interes sa amine la nesfirsit acest lucru ? Nu cumva acest fapt poate duce la invalidarea deciziilor consiliului judetean ? Exista un interes ascuns in tergiversarea acestui spect ? Respectati legea domnilor !

Comentariile sunt oprite