Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ședință extraordinară la Consiliul Județean – șapte proiecte de hotărâre au fost retrase de pe ordinea de zi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba este convocat astăzi, în sedința extraordinară ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia. Pe ordinea de zi se află 10 proiecte de hotărâre, în majoritate privind bugetul pe 2013.

Potrivit reprezentanților CJ Alba, având în vedere că Bugetul României nu a fost publicat până la această dată în Monitorul Oficial, consilierii vor lua în discuție doar două proiecte de hotărâre, restul urmând să fie supuse spre dezbatere și aprobare într-o altă ședință.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind validarea desemnării unor membri în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Alba.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al concursului de proiecte de management la Centrul de Cultura „Augustin Bena” Alba, a proiectului de management al doamnei Floroian Daniela și durata pentru care se va încheia contractul de management.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului activităților de cooperare externă a Consiliului Județean Alba pe anul 2013.

Proiecte amânate:

4. Proiect de hotărâre privind constituirea și utilizarea excedentului bugetului local în anul 2013.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Județului Alba, bugetului creditelor interne și a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii, pe anul 2013.

6. Proiect de hotărâre pentru repartizarea pe unități administrativ-teritoriale din Județul Alba a cotelor și sumelor defalcate din TVA pentru drumuri județene și comunale, pe anul 2013.

7. Proiect de hotărâre privind acordarea de sprijin financiar unor unități de cult din Județul Alba, aparținând cultelor religioase recunoscute din România.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației Județului Alba la Asociația „Handbal Club Alba Sebeș”, pe anul 2013.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere al Județului Alba prin Consiliul Județean Alba, cu Asociația Județeană de Fotbal Alba, pentru realizarea activităților din campionatul Ligii a IV-a, a celui județean și a competițiilor de copii și juniori.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației Județului Alba la Asociația „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2013.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea