Ziarul Unirea

Ședință extraordinară la Consiliul Județean – șapte proiecte de hotărâre au fost retrase de pe ordinea de zi

Consiliul Județean Alba este convocat astăzi, în sedința extraordinară ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia. Pe ordinea de zi se află 10 proiecte de hotărâre, în majoritate privind bugetul pe 2013.

Potrivit reprezentanților CJ Alba, având în vedere că Bugetul României nu a fost publicat până la această dată în Monitorul Oficial, consilierii vor lua în discuție doar două proiecte de hotărâre, restul urmând să fie supuse spre dezbatere și aprobare într-o altă ședință.

ELIT

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind validarea desemnării unor membri în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Alba.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al concursului de proiecte de management la Centrul de Cultura „Augustin Bena” Alba, a proiectului de management al doamnei Floroian Daniela și durata pentru care se va încheia contractul de management.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului activităților de cooperare externă a Consiliului Județean Alba pe anul 2013.

Proiecte amânate:

4. Proiect de hotărâre privind constituirea și utilizarea excedentului bugetului local în anul 2013.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Județului Alba, bugetului creditelor interne și a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii, pe anul 2013.

6. Proiect de hotărâre pentru repartizarea pe unități administrativ-teritoriale din Județul Alba a cotelor și sumelor defalcate din TVA pentru drumuri județene și comunale, pe anul 2013.

7. Proiect de hotărâre privind acordarea de sprijin financiar unor unități de cult din Județul Alba, aparținând cultelor religioase recunoscute din România.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației Județului Alba la Asociația „Handbal Club Alba Sebeș”, pe anul 2013.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere al Județului Alba prin Consiliul Județean Alba, cu Asociația Județeană de Fotbal Alba, pentru realizarea activităților din campionatul Ligii a IV-a, a celui județean și a competițiilor de copii și juniori.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației Județului Alba la Asociația „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2013.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CIORNĂ – SONDAJ | Comasarea voluntară prin absorbție a U.A.T-ului Alba Iulia și a U.A.T-ului Ciugud. Ce declară actualii primari

Prezentul sondaj dorește să determine opinia cetățenilor din U.A.T – ul Alba Iulia și din U.A.T – ul Ciugud cu… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

Antonimus 20 februarie 2013 at 12:00

Vorbele sunt ca PNL-isti Dumitrel si Roman nu s-au inteles cu PDL-ei si PSD-ei asupra sumelor care vor fi defalcate(transferate) catre primarii.
Vorba vine ca ultimi nu prea au avut negociatori ci doar nemultumiri.

nicolae 20 februarie 2013 at 13:06

…pe ordinea de zi trebuia obligatoriu si un proiect de hotarare de abordare a tricolorului romanesc la obelisc ,la celula lui Horea ,de deasupra porti III .De asemenea si actiunea de spalare a mazgalelilor cu graffiti de pe obelisc.Si mai important protectia obeliscului cu un gard circular din fier forjat ornamentat,la cca doi merti de monument,astfel ca nimeni sa nu se mai urce pe acest sfant monument,astfel ca fiecare turist s-l poata fotografia fara drogati pe soclul lui.
Si ca o gluma grabiti abordarea permanenta a tricolorului romanesc pe obelisc pana ce secuii nu abordeaza simbolurile lor !!!!

Comentariile sunt oprite