Rămâi conectat

Politică Administrație

Ședință a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, la Prefectura Alba – a fost aprobată tematica dezbaterilor din acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Prefectura Alba a avut loc, miercuri 21 ianuarie a.c., şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice.

Ordinea de zi a întâlnirii a cuprins următoarele teme: situaţia persoanelor cu dizabilităţi, din punct de vedere numeric, la nivelul judeţului Alba, la 31.12.2014; prezentarea tematicii şedinţelor Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice pentru anul în curs, diverse.

intalnire prefectura2Din datele prezentate rezultă că la nivelul judeţului Alba, la finalul anului trecut se înregistrau 15.169 persoane adulte cu handicap, din care 4.032 cu deficienţă funcţională gravă, 9.885 cu deficienţă funcţională accentuată, 1.143 cu deficienţă funcţională medie şi 109 cu deficienţă funcţională uşoară. În aceeaşi perioadă raportată, numărul copiilor încadraţi cu grad de handicap este de 1.615, din care cu deficienţă funcţională gravă 586, deficienţă funcţională accentuată 130 şi deficienţă funcţională medie 899.

În cadrul şedinţei a fost expusă o listă cu propuneri de tematici care să fie prezentate în cadrul şedinţelor Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din acest an.

Prefectul Gheorghe Feneşer a precizat că lista de propuneri poate suporta modificări, invitând membrii CCDCPV să vină cu iniţiative proprii de subiecte, care să completeze tematica, arătîndu-și disponibilitatea de a participa la şedinţele organizate în teritoriu, la invitaţia asociaţiilor de pensionari din judeţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Continuă lucrările de modernizare a străzilor din Teiuș: Se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă lucrările de modernizare a străzilor din Teiuș: Se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea La Teiuș continuă lucrările de modernizare a străzilor. Zilele acestea se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea, au anunțat reprezentanții primăriei. Citește și: FOTO: „Polivalenta de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea