Rămâi conectat

Sport

Secunzii Şuvaina şi Itu asigură banca tehnică a Metalurgistului Cugir şi la Baia Mare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir-CS Iernut015Metalurgistul Cugir merge pe mâna secunzilor Cosmin Şuvaina şi Lucian Itu şi în etapa a 5-a a Ligii a 3-a, aceştia urmând să asigure interimatul pe banca tehnică la întâlnirea externă cu FCM Baia Mare.

Mergem pe mâna celor doi secunzi, Cosmin Şuvaina şi Lucian Itu şi în următoarea etapă. Avem încredere în ei, nu dorim să ne grăbim şi să luăm o decizie pripită, pe care să o regretăm ulterior. Trebuie să fim cumpătaţi să cântărim bine opţiunile în alegerea noului antrenor principal, întrucât vrem să fim liniştiţi că am făcut totul pentru a găsi o soluţie pe termen lung”, a declarat Dan Popa, vicepreşedintele Metalurgistului Cugir.

După trei săptămâni de la plecarea intempestivă a lui Dan Mănăilă, echipa de sub Drăgana n-a instalat încă un nou antrenor principal la cârma divizionarei terţe. Următorul joc este vineri, 26 septembrie, în deplasare cu FCM Baia Mare, echipă cu trei rezultate pozitive consecutive.

În cele trei jocuri oficiale fără principal, Metalurgistul a izbutit o victorie cu Unirea Jucu (2-0), interimat asigurat de Marius Opric, o remiză (0-0) la Turda şi un succes intern (5-2) cu CS Iernut, sub comanda cuplului Cosmin Şuvaina şi Lucian Itu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea