Rămâi conectat

Curier Județean

Secția de chirurgie a Spitalului din Alba Iulia a primit, donație, 44 de paturi de la o fundație din Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

paturi donatie02Secţia de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, care la acest moment este parţial renovată, beneficiază şi de mobilier de calitate donat de Fundaţia „Mission Without Borders” din Sibiu. Au fost primite 42 de paturi cu saltele şi huse şi două paturi pentru terapie intensivă, dar şi materiale sanitare.

Fundaţia „Mission Without Borders” din Sibiu a donat şi anul trecut Spitalului Judeţea de Urgenţă Alba Iulia peste 30 de paturi cu saltele şi huse precum şi alte materiale sanitare.

„Avem o relație foarte bună cu această fundație care și în trecut ne-a ajutat cu paturi de foarte bună calitate. Și de data aceasta am beneficiat de transport gratuit pentru aceste paturi, care au ajuns la spital”, a explicat Monica Onețiu, director de îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Cele 44 de paturi primite de la  Fundaţia „Mission Without Borders” din Sibiu au ajuns pe Secția de Chirurgie care se află în lucrări de reabilitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea