Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sebeșul va avea iluminat festiv de Crăciun, însă nu și patinoar. Dorin Nistor: „Cred că trebuie să rămână bucuria și să ne rămână tradițiile”

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sebeșul va avea iluminat festiv de Crăciun, însă nu și patinoar. Dorin Nistor: „Cred că trebuie să rămână bucuria și să ne rămână tradițiile”

Municipiul Sebeș va avea și în acest an iluminat festiv în perioada Sărbătorilor de Iarnă, însă va lipsi patinoarul, care este un consumator prea mare de energie. Anunțul a fost făcut de primarul Dorin Nistor la Radio Unirea FM.

„Da, vom râmâne consecvenți și vom avea un iluminat de Sărbători, în mai multe locuri din zona centrală, însă va fi funcțional de la ora 18.00 până la ora 23.oo, tocmai pentru a economisi. Anul acesta nu vom avea patinoar, deoarece era un mare consumator de energie”, a declarat primarul Dorin Nistor.

Și în acest an copiii din Sebeș vor primi cadouri de la Moș Crăciun și vor fi organizate mai multe evenimente și surprize, pe parcursul lunii decembrie, în Parcul Tineretului. Distribuirea cadourilor se va face în școli pentru a fi evitată aglomerația și pentru a primi toată lumea cadoul de la Moș.

„Este un an care presupune un efort financiar, însă eu cred că trebuie să rămână bucuria și trebuie să ne rămână tradițiile. Indiferent cine suntem, avem obligația să ne respectăm tradițiile noastre, să ne respectăm drapelul, limba și valorile poporului român și să știți că eu o voi face în continuare. Avem obligația ca și pentru cei tineri să ducem lucrurile mai departe și tocmai de aceea nu vreau să dispară spiritul Crăciunului. N-am făcut-o nici când a fost pandemie. Va fi greu financiar dar Sebeșul, pentru că are oameni harnici și pentru că avem peste 1.200 de firme care funcționează, spun că avem obligația să păstrăm tradițiile și obiceiurile noastre. Vreau să le fac surprize celor mici și celor mari pentru că eu cred că așa trebuie să fie și asta trebuie să ne rămână, chiar dacă la unii nu le place”, a mai spus edilul Dorin Nistor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea