Sebeşenii nu au motive să fie speriaţi, Greendays SRL propune servicii de calitate şi respect în relaţia cu beneficiarii serviciilor de salubritate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Greendays SRL a intrat pe piaţa din România şi, implicit, pe cea din judeţul Alba, în mod legal şi cu cele mai bune intenţii. Societatea noastră a câştigat corect o serie de licitaţii, ce au avut ca obiect concesionarea serviciilor de salubritate. Au existat şi contestaţii ale procedurilor organizate de autorităţile locale, care, din păcate, au produs întârzieri în semnarea contractelor, dar, până la urmă, orice ofertant are dreptul de a contesta o licitaţie, dacă se consideră nedreptăţit. În final, important este ca o comunitate de oameni să poată beneficia de cele mai bune servicii, aşa cum merită, şi în baza unui contract clar şi ferm.
Discuţiile destul de intense pe marginea licitaţiilor organizate de o autoritate publică sau alta sunt, credem noi, normale, dar până la un anumit punct. Înţelegem acest drept al oricărei societăţi de a contesta o licitaţie la care participă, dar, în cele din urmă, fiecare trebuie să acceptăm că uneori mai şi pierdem. Cei care trebuie în primul rând să câştige sunt cetăţenii, comunitatea. Câştigul e şi al societăţii care prestează serviciile, dar, în ambele cazuri, corectitudinea şi bunul simţ trebuie să primeze.
Greendays SRL a câştigat licitaţia privind delegarea prin concesiune a serviciului de salubritate şi în Municipiul Sebeş. O procedură a cărei contestare repetată, fără sorţi de izbândă, a mai fost completată şi de dispute între fostul operator şi administraţia publică locală. Nu am dorit să participăm la conflictul care a izbucnit o dată cu adjudecarea în favoarea Greendays SRL a serviciului de salubritate. Suntem fideli valorilor societăţii noastre, în baza cărora propunem servicii de calitate şi respect în relaţia cu beneficiarii acestora, adică cetăţenii municipiului Sebeş în cazul de faţă.
Ne-am prezentat la datorie, în Sebeş, de la începutul lunii aprilie. Conform contractului de delegare a serviciilor de salubritate, rolul nostru este de a asigura precolectarea, colectarea selectivă şi transportul deşeurilor municipale. Cum orice relaţie dintre un prestator de servicii şi un beneficiar al acestora nu poate funcţiona pur şi simplu, primul nostru obiectiv a fost semnarea contractelor de salubritate cu persoanele fizice şi cele juridice, contracte în baza cărora punem la dispoziţia clienţilor pubele, cu titlu gratuit. Doar în prima săptămână am distribuit peste 2000 de pubele şi am încheiat tot atâtea contracte. Până la sfârşitul lunii aprilie, estimăm că vom distribui alte 2000 de pubele, dar suntem convinşi că cetăţenii din Sebeş înţeleg că trebuie să ne organizăm împreună, cu calm, şi, înainte de toate, să semnăm contractul în baza căruia relaţia noastră se va desfăşura de acum înainte. O dată semnat acest contract, pubelele pregătite pentru clienţii SC Greendays ajung în posesia acestora, în baza unui proces verbal de predare-primire.
Sebeşenii nu au motive să fie speriaţi. Probabil că este normal ca atunci când un prestator de servicii îşi încheie activitatea să existe oarecare tensiuni, temeri. Doar că prestatorul cu pricina nu ia cu sine serviciile pe care le-a oferit o anumită perioadă de timp şi pentru care suntem siguri că populaţia îi mulţumeşte, la final de colaborare.
Greendays SRL se află deja în municipiul Sebeş, a preluat salubritatea şi are ca obiective asigurarea unor servicii de calitate cetăţenilor şi respectul în relaţia cu aceştia.
Regretăm starea de nemulţumire a sebeşenilor, cauzată de aparentul haos la nivelul salubrităţii din municipiu. Regretăm şi faptul că mulţi dintre cetăţeni s-au trezit că şi pubelele pe care le-au cumpărat ei înşişi au dispărut. Îi asigurăm însă că noi suntem acolo, lângă ei, şi că, în curând, vom restabili, din punctul de vedere al colectării deşeurilor, o ordine necesară în cadrul unei comunităţi, pe care o considerăm civilizată şi înţelegătoare.
Nu în ultimul rând, îi rugăm pe sebeşeni să vină la sediul nostru de pe str. Călugăreni, nr. 2, de luni până vineri, între 9:00 şi 16:00, pentru semnarea contractului, urmată imediat de predarea pubelelor. În acest fel, vom da startul unei relaţii pe care SC Greendays SRL o va pune cu adevărat în valoare, spre satisfacţia clienţilor ei.

Jorge RODRIGUES, administrator
SC Greendays SRL

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

dan 21 aprilie 2012 at 18:37

bun venit in orasul nostru.in zona unde locuiesc,activitatea firmei Greendays este foarte buna.

marin 21 aprilie 2012 at 19:49

DNA a anceput sa-si faca treaba la sebes,joi angajati ai primariei au fost la dna sa dea cu subsemnatul sa vedem cine a bagat mana prea adanc!!!!

sandu 21 aprilie 2012 at 21:34

Cata spaga ia-ti dat ma portughezilor primarului Gainar Sarbu sa va dea contractul ?
Ca noi romanii am uitat oare sa adunam gunoiul sau nu stim sa turnam ciment si ati venit voi , ca si macaronarul de Pomponio sa ne invatati ?
Voi , NENOROCITILOR ati venit cu tot felul de smecherii iar prostii astia de politicieni au pus „botul”

Costel* 21 aprilie 2012 at 21:47

Sigur putea sa ramana Constantinescu cu masinile lui de epoca dar … e PDL-ist si Sarbu se pare ca nu mai e, concureaza la portile UNPR-ului cu Dobra.

MINCINOSUL !!!! 22 aprilie 2012 at 10:35

SEMNEZI CONTRACTUL SI IMEDIAT PREIEI PUBELA !!! Pai dupa ce semnez contractul i-mi iau pubela in spate si plec cu ea ? Pai bine mai HORHE, neam de fotabalisti si telenovele, nu crezi tu ca ar trebui sa duci pubelele la casa fiecarui contractant ?
Luam noi pubelel in spate si mergem cu ele acasa ? RUSINOS HORHE SI L M Sarbu !!
Saptamina trecuta ai lasat Aiudul fara masina de acolo si ai adus-o la Sebes ca sa ajute singura pe care o ai aici. Din pacate aia din Aiud nu rezistat mult si s-a stricat preluind gunoiul, iar tu ai mecanic doar la Aiud.
Probabil ca lucrind la Sebes, ai lasat Aiudul fara sercviul acelei masini.
Poate astepti sa iei banii locuitorilor si abea apoi sa cumperi masini si pubele.
Minti cu nerusinare ca ai distribuit pubele cu miile, pt ca la casele din oras inca se depoziteaza gunoiul in saci de plastic sau pe malul raului (vezi linga podul peste raul Sebes).
Tu te lauzi iar Garda de Mediu doarme!
Daca primarul ing. doctor, economist
dar gainar de fapt, avea un dram de minte, nu ii dadea afara pe cei care colectau gunoiul pina nu verifica daca portughezul are toate conditiile pt a prelua acest serviciu. Dar si subalternii lui din primarie ca si consiloierii, dorm pe banii contribuabililor si sunt la fel de prost pregatiti sa-si faca datoria. Asteptam alegerile ca poate scapam de ei.

MINCINOSUL !!!! 22 aprilie 2012 at 10:59

Or fi pus in caiet o multime de necesitati, dar or fi solicitatat si verificat macar, o lista cu mijloace fixe ?
Au avut „curiozitatea” sa vada daca exista si pe teren ?
Ma indoiesc ca stiu sa faca asta !

eva 22 aprilie 2012 at 13:04

RAHAT!!!! ..niste imbecili!!!

Nasu 22 aprilie 2012 at 18:24

Intrebare: Nu am vazut eu bine, am avut halucinatii sau este adevarat ca in unele cartiere gunoiul se strange cu remorca?

altu 23 aprilie 2012 at 17:54

Cu societatea care strangea gunoiul anterior,fiecare a avut un contract;nu era normal ca,la terminarea lui,cu 45 zile anterior,sa fim instintati de terminarea contractului???
Noua societate,cred,ca ar fi trebuit sa trimita oameni la fiecare casa cu contract tip,pe care sa-l semnam,inainte de inceperea activitatii…
Iar despre containerele,pe care le cara oamenii pe strada…RUSINE!
Rusine si celor de la primarie,care ar fi trebuit sa preantampine tzigania asta….

pubela 23 aprilie 2012 at 22:17

Dupa contractul cu vechile firme de salubritate (vezi Salprest), ar trebui sa vi se restituie pina si contravaloarea pubelei, pe care a-ti achitat-o de fapt. Oare vi se va restiui suma, sau ii veti da in judcata ?

MIHA 24 aprilie 2012 at 9:15

FIRMA SERIOASA CARE NE-A DAT TOMBEROANE VECHI SI IMPUTITE,MURDARE.RUSINE MACAR SA LE FI SPALAT INAINTE.

Comentariile sunt oprite