Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Sebeș: Consilierii locali dezbat astăzi utilizarea sumei de 3.000.000,00 lei, din excedentul anilor precendenți. Consilierii locali PSD NU vor participa, din cauza lipsei de transparență

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sebeș: Consilierii locali dezbat astăzi utilizarea sumei de 3.000.000,00 lei, din excedentul anilor precendenți. Consilierii locali PSD NU vor participa, din cauza lipsei de transparență

Consilierii locali ai municipiului Sebeș se întâlnesc astăzi, 5 ianuarie, la ora 11:00, pentru a dezbate un proiect de hotărâre, care are ca subiect aprobarea utilizării excedentului bugetar din anii precedenți, pentru acoperirea golului temporar de casă al secțiunii de funcționare si dezvoltare, așa cum reiese din document.

Acesta este singurul proiect care va fi astăzi discutat de către aleșii locali și, potrivit raportului de specialitate întocmit pentru acesta, în luna ianuarie 2022, pentru finanțarea plăților secțiunii de funcționare si dezvoltare până la încasarea veniturilor proprii, a cotelor defalcate din impozitul pe venit, a sumelor defalcate din TVA, este necesară alimentarea cu disponibil a bugetului local, din resursele existente în contul de excedent bugetar din anii precedenți.

„Propunem consiliului local aprobarea pentru utilizarea sumei de 3.000.000,00 lei, din excedentul anilor precedenți pentru acoperirea temporară a golurilor de casă provenite din decalajele între veniturile și cheltuielile secțiunilor de funcționare si dezvoltare”, se mai arată de asemenea în interiorul proiectului de hotărâre, care stabilește astfel suma necesară din excedent.

Astfel, aleșii locali din al doilea cel mai mare oraș din județul nostru se vor reuni pentru a dezbate și pentru a aproba sau respinge acest proiect, în cursul acestei zile.

UPDATE: Ședința se va ține fără prezența consilierilor locali PSD, care au invocat lipsa de transparență în cheltuirea acestor bani, motivând că nu li s-au pus la dispoziție documente în relație cu proiectul de hotărâre. De asemenea, aceștia au mai transmis și faptul că au solicitat ca și sumele să fie defalcate, în vederea transparentizării, fapt care încă nu s-a materializat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea