Rămâi conectat

Sport

Se termină calvarul pentru echipa lui Manuel Rodriguez | Astăzi, ora 12.00, CSU Alba Iulia – Sepsi Sf. Gheorghe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 12.00, în Sala Universității “1 Decembrie 1918” se dispută partida dintre CSU Alba Iulia și Sepsi Sf. Gheorghe, teoretic al doilea joc direct din play off, dar practic ultima reprezentație internă pentru trupa condusă de spaniolul Manuel Rodriguez, și el la ultimul meci pe banca tehnică a „alb-albastrelor”. În tur, Sepsi, aflată în cursa spre al treilea titlu consecutiv, a câștigat net, 96-44 (în al doilea “parțial” oaspetele au marcat numai două puncte!), iar jocul de azi va fi o simplă formalitate pentru campioană!

*A plecat, oficial, și Morrissette…

Va fi o cădere amară de cortină pentru studentele din Cetatea Marii Uniri, ce în 2018 au dezamăgit în permanență, având probleme interne și un sezon agitat. După ce înaintea Final 8 al Cupei României a plecat Ana Radovic la Olimpia Brașov, în aceste zile s-a consemnat despărțirea oficială de Asley Morrissette, jucătoarea cu cea mai bună medie de puncte din acest sezon (baschetbalista din USA nu a jucat nici în turneul locurile 6-9, “invocându-se” o accidentare la gleznă). Chiar dacă pe hârtie, dacă mai e nevoie, în 30 martie este prevăzut al treilea joc, în realitate nu se pune problema, Sepsi fiind favorită incontestabilă, având în față o echipă în degringoladă: a coborât de pe locul 4 până pe penultima poziție, numai trei “straniere” (January, Fleming și Arsenic) și un parcurs dezolant în 2018: doar două victorii în 2018 din 14 întâlniri oficiale!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea