Se termină calvarul pentru echipa lui Manuel Rodriguez | Astăzi, ora 12.00, CSU Alba Iulia – Sepsi Sf. Gheorghe

Paul Voicu - Primar 2020

Astăzi, de la ora 12.00, în Sala Universității “1 Decembrie 1918” se dispută partida dintre CSU Alba Iulia și Sepsi Sf. Gheorghe, teoretic al doilea joc direct din play off, dar practic ultima reprezentație internă pentru trupa condusă de spaniolul Manuel Rodriguez, și el la ultimul meci pe banca tehnică a „alb-albastrelor”. În tur, Sepsi, aflată în cursa spre al treilea titlu consecutiv, a câștigat net, 96-44 (în al doilea “parțial” oaspetele au marcat numai două puncte!), iar jocul de azi va fi o simplă formalitate pentru campioană!

*A plecat, oficial, și Morrissette…

Va fi o cădere amară de cortină pentru studentele din Cetatea Marii Uniri, ce în 2018 au dezamăgit în permanență, având probleme interne și un sezon agitat. După ce înaintea Final 8 al Cupei României a plecat Ana Radovic la Olimpia Brașov, în aceste zile s-a consemnat despărțirea oficială de Asley Morrissette, jucătoarea cu cea mai bună medie de puncte din acest sezon (baschetbalista din USA nu a jucat nici în turneul locurile 6-9, “invocându-se” o accidentare la gleznă). Chiar dacă pe hârtie, dacă mai e nevoie, în 30 martie este prevăzut al treilea joc, în realitate nu se pune problema, Sepsi fiind favorită incontestabilă, având în față o echipă în degringoladă: a coborât de pe locul 4 până pe penultima poziție, numai trei “straniere” (January, Fleming și Arsenic) și un parcurs dezolant în 2018: doar două victorii în 2018 din 14 întâlniri oficiale!

ELIT

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

4 Comentarii

securistul de serviciu 27 martie 2018 at 8:38

Un bla bla bla ca de obicei insa uiti esentialul. Spune-le oamenilor ca retrogradeaza din Liga Nationala ca pe ei asta-i intereseaza.

Dan HENEGAR 27 martie 2018 at 9:47

bla, bla… ca sa ne lamurim. Nu retrogradeaza din prima liga, ca si asa e un campionat ciunt, cu numai 9 participante, esentialul asta e… ca nu mai sunt echipe, iar Alba Iulia termina penultima… suficient!

Albaiulian 27 martie 2018 at 10:46

Demisia Rodriguez!!

sergiu 28 martie 2018 at 11:50

Sa vina Fabio Capello ! e liber de contract ! :))
Stiti ca toate astea se intampla din cauza managementului super profesionist de la CSU, nu? sunt foarte capabili oamenii din conducerea CSU. Amin

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...