Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană – se strâng semnături pentru susţinerea proiectului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    În judeţul Alba a demarat o campanie de semnături de susţinere pentru Alba Iulia Capitală Culturală Europeană 2020. Potrivit iniţiatorului proiectului, Florin Roman, până la această oră s-au implicat în acţiune peste 50 de voluntari care au adunat deja 1.000 de semnături.
„Intenţionăm să strângem până în vară între 12.000 şi 15.000 de semnături. Prin această campanie noi informăm populaţia şi cerem semnăturile celor care vor să susţină proiectul pentru a putea demara un referendum în cazul în care autorităţile locale refuză în continuare să se implice”, a explicat Roman, precizând că din primăvară promovarea proiectului se va intensifica, inclusiv prin amplasarea unor corturi în cele mai circulate zone ale municipiului. Roman a mai subliniat că l-a informat pe ministrul Culturii, Kelemen Hunor, de două ori, despre acest proiect. A precizat că „nu mă deranjează ce a zis Kelemen Hunor, care este clujean ci mi se pare anormal ce se întâmplă la Alba Iulia, că lideri naţionali ai PD-L nu sunt în stare să-şi susţină propriul oraş. Oamenii politici responsabili ar trebui să sprijine acest proiect, iar dacă domnii Hava şi Dumitrel nu doresc să se implice, atunci eu cred că ar trebui să decidă cetăţenii”, a mai spus Roman.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare din Postul Paștelui: Care este semnificația fiecarei zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare din Postul Paștelui: Care este semnificația fiecarei zile Săptămâna Patimilor, sau Săptămâna Mare, așa cum este cunoscută în popor, este perioada de la Duminica Floriilor până în Sâmbăta Mare, inclusiv. Potrivit rânduielilor canonice, în această săptămână se ajunează până seara, iar slujbele specifice acestei săptămâni sunt Deniile. Citește și: Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea