Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Se redeschide bazinul olimpic din Alba Iulia. Constructorul dă ca termen de finalizare a lucrărilor 31 iulie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veşti bune pentru iubitorii de înot, pentru cei care vor să înveţe să înoate şi pentru toţi cei cărora li s-a făcut dor de scăldat la bazinul olimpic din Alba Iulia. Potrivit Primăriei Alba Iulia, termenul avansat de constructor pentru finalizarea lucrărilor de modernizare ale bazinului este data de 31 iulie.

Zilele trecute s-a turnat radierul la cuva bazinului, sunt deja făcute instalaţiile în grupurile sanitare, s-au montat conductele pentru partea de climatizare şi ventilare, a fost finalizat şi tavanul interior, s-au terminat toate lucrările de faianţare şi gresiere, iar acum se lucrează la hidroizolaţia de pe terasele clădirii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Valoarea investiţiei depăşeşte 6,5 milioane de lei, fiind realizată din fonduri guvernamentale prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii.

Deşi termenul anunţat anterior pentru terminarea acestor lucrări a fost luna mai, din cauza faptului că Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), prin Compania Naţională de Investiţii S.A. nu a mai plătit banii promişi constructorului pentru lucrările deja efectuate, acesta a încetinit mult ritmul acestora. Chiar dacă situaţia nu s-a rezolvat încă, firma care modernizează bazinul olimpic având de recuperat sume importante de bani de la CNI, se pare că albaiulienii vor putea să meargă din nou să înoate la bazin, începând din luna august.

Deocamdată Primăria Alba Iulia, în a cărui administrare se află bazinul, nu a luat în discuţie majorarea vechilor tarife de intrare.

Lucrările de modernizare ale acestui obiectiv trebuiau finalizat în iulie 2011, dar din motive care ţin de schimbarea proiectului privind realizarea reparaţiilor la acoperiş şi asigurarea resurselor financiare lucrările s-au prelungit cu mai mult de un an de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Crucea Roșie Română gest impresionant făcut de sărbători. Au livrat pachete cu alimente la peste 100 de familii din județul Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Crucea Roșie Română gest impresionant făcut de sărbători. Au livrat pachete cu alimente la peste 100 de familii din județul Alba Peste 100 de familii care aveau nevoie de sprijin din județul Alba au primit pachete cu alimente care conțin făină, ulei, zahăr, orez paste făinoase, gris, mălai, fasole, conserve, dar și cozonaci și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea