Rămâi conectat

Sport

Se mută FC Maramureş Baia Mare la Zlatna?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Negocieri pentru o echipă de liga secundă pe Ampoi

    Începând de joi, timp de 12 zile, divizionara secundă FC Maramureş Baia Mare se va afla într-un cantonament centralizat la stadionul „Minaur” din Zlatna, în cursul săptămânii viitoare pe Ampoi urmând să se joace un meci de verificare cu campioana CFR Cluj. Acest demers, aparent ciudat, reprezintă un prim pas în materializarea unei mutări de senzaţie: să existe o formaţie de liga a 2-a la Zlatna, în viitorul campionat! „Lucrurile nu sunt clare încă 100 la sută. Cu siguranţă noi vrem fotbal la Zlatna şi nu excludem eventuale discuţii cu reprezentanţii maramureşenilor pentru a avea o echipă”, a explicat primarul Silviu Ponoran. În aceste zile se intensifică demersurile la FRF pentru a lămuri toate aspectele legate de posibilitatea regulamentară a înfăptuirii acestei colaborări. În privinţa băncii tehnice, cel mai vehiculat nume este al albaiulianului Cornel Ţălnar, actualmente în curtea lui Dinamo!
lFC Unirea se reuneşte luni, speranţa fiind vânzarea lui I. Stan la FC Vaslui!
Aflată într-o situaţie critică, la un pas de desfiinţare, cu conducători trimişi în judecată de DNA, FC Unirea Alba Iulia, unica echipă de pe a doua scenă ce nu a început pregătirile ar putea să-şi reia antrenamentele luni, 30 iulie, cu nici trei săptămâni înaintea startului campionatului! Antrenorul Stelian Gherman ar urma să aibă la dispoziţie un lot bazat cu preponderenţă pe elemente locale, soluţia de redresare pe termen scurt a bugetului fiind vânzarea fundaşului Ionuţ Stan la FC Vaslui, unde albaiulianul ar fi coleg cu un alt ex-unirist, Nicuşor Stanciu. Negocierile acestui transfer se învârt în jurul sumei de 50.000 euro. „Există posibilitatea să demarăm pregătirea la începutul săptămânii viitoare. Nu ştim de unde vom găsi resurse financiare, dar cu siguranţă că nu ne permitem să mizăm pe jucători extrem de costisitori”, a spus Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al „alb-negrilor”. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea