Rămâi conectat

Politică Administrație

Se înființează Serviciul Creşe, un nou compartiment în subordinea Direcției de Asistență Socială Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Se vor face angajări pe 23 de funcții, cele mai multe de educator și îngrijitor

Cresa-copiiPrintr-un proiect de hotărâre ce va fi supus aprobării Consiliului Local Alba Iulia, administrația locală propune înființarea Serviciului de creșe ce va funcționa în cadrul Direcţiei de asistenţă socială. Noul serviciu va avea în subordine două unități cu 105 locuri și 27 de angajați.

Proiectul vizează preluarea de la Spitalul Județean de Urgență Alba, prin protocol de predare – primire, a Creşei de cartier Ampoi (capacitate 50 de locuri), cu sediul pe strada Livezii, nr. 41, cu personalul existent în statul de funcţii (14 salariați) și bunurile aferente desfăşurării activităţii creşei (mijloacele fixe. obiectele de inventar, etc.). De asemenea se înfiinţează Creşa nr. 1 Cetate, cu sediul pe strada Alexandru cel Bun, nr. 13, cu o capacitate de 55 de locuri şi 20 de funcții contractuale pe care se vor face angajări (un administrator, 8 funcţii de educator puericultor (în funcţie de nr. de grupe), 8 funcţii de îngrijitor (în funcţie de nr. de grupe), 2 funcţii de bucătar şi o funcţie de asistent medical).

Totodată, pentru pentru coordonarea şi gestionarea activităţilor celor două creşe vor fi angajate 3 persoane – un şef serviciu, un economist şi un medic cu jumătate de normă.

Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat de consilierii locali, noul serviciu va funcționa începând cu data de 1 septembrie 2013, având ca sediu noua creșă din Cetate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea