Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Se face ordine şi în fotbalul mic din judeţ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru viitoarea stagiune, reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal încearcă să îmbunătăţească situaţia fotbalului judeţean la toate nivelurile (organizare, terenuri adecvate, stare financiară etc). Astfel, pentru înscrierea în competiţiile sezonului 2011-2012 organizate de AJF Alba, termenul limită este 31 iulie 2011, criteriile cumulative (condiţii obligatorii) sunt: *teren omologat (se va depune şi contract de închiriere, comodat etc, valabil pentru sezonul următor); *criteriul financiar-fără penalităţi restante din sezonul anterior, termenul limită de achitare fiind 31 iulie 2011; *dosar complet de afiliere; *instructor sau antrenor cu licenţă (minim Licenţa C-UEFA), în caz contrar echipa fiind obligată la plata penalităţii aprobate de Biroul Executiv; *pentru Liga a IV-a echipă de juniori A1 (născuţi 1993 şi mai tineri) înscrisă în campionatul organizat Liga a IV-a Juniori.
Competiţiile fotbalistice beneficiază de suport financiar oferit graţie parteneriatului încheiat cu Consiliul Judeţean Alba. De asemenea, în cazul în care Sorin Corpodean – preşedinte şi Iulian Nichimiş – secretar general vor accepta oferta de la FC Unirea Alba Iulia, atunci până la următoarea Adunare Generală a AJF Alba „interimatul” ar urma să fie asigurat de vicepreşedintele Augustin Damian. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea