Ziarul Unirea

Se dezintegrează Şurianu Sebeş! Şase jucători din „Arini” se pregătesc cu Performanţa Ighiu şi Industria Galda

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

„Modelul” Mureşul Vinţu de Jos 2016 pare să se repete şi la Şurianu Sebeş, o altă echipă campioană a judeţului Alba, câştigătoare a barajului de promovare, înscrisă în Liga a 3-a, dar care din motive financiare s-a dezintegrat!

Antrenorul Doru Oancea le-a promis jucătorilor că până vineri (n.r. – mâine) le va acorda dezlegările, în cazul în care nu găseşte soluţia salvatoare, antrenamentele fiind sistate din pricina incertitudinii.

ELIT

În consecinţă, în aceste zile, câţiva jucători din „Arini” s-au prezentat la antrenamentele altor divizionare terţe, după cum urmează: R. Trif şi Buligă (Industria Galda), Ad. Lăcătuş, Ludwig, Cl. Marcu şi Tocu (Performanţa Ighiu), care abia aşteaptă ca respectivii să-şi primească documentele, pentru a-i putea înregimenta. „Se pregătesc cu noi, să vedem ce putem rezolva, sunt jucători interesanţi cu care am mai lucrat”, a spus antrenorul Mihai Manea (Performanţa Ighiu), completat de finanţatorul Armando Popescu: „În iarnă, când am părăsit Şurianu am vrut să plec cu mai mulţi jucători, dar nu s-a putut în acel moment. Ne preocupă respectivii fotbalişti, dar trebuie întâi să se limpezească situaţia la Sebeş, apoi trecem la discuţii”.

De asemenea, Cutean, Bălaş şi Rahovean au oportunitatea să ajungă la Sportul Petreşti, iar aiudenii Val. Drăgan (golgheterul ultimelor două ediţii în Liga a IV-a) şi P. Muntean devin, „cu actele în mână”, ţinte atractive pentru echipele cu pretenţii din al 4-lea eşalon.

Dan HENEGAR