// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Scutul Pădurii: O autoutilitară care transporta material lemnos fără aviz de însoțire depistată de polițiști, la Bistra

Poliţiştii Secției numărul 9 Poliție Rurală Cîmpeni au confiscat 5 metri cubi de material lemnos, în urma unui control a unei autoutilitare pe raza localității Bistra. Lemnul a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Valea Arieșului în vederea valorificării.

În data de 09.07.2018, poliţiştii Secției numărul 9 Poliție Rurală Cîmpeni în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe Drumul Naţional 75, Km 86, pe raza localității Bistra, au oprit pentru control o autoutilitară care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, poliţiştii au constat că materialul lemnos era transportat fără aviz de însoţire.

Faţă de conducătorul auto, un bărbat de 48 de ani, s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 171/2010, republicată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de 5.00 mc, în valoare de 690 lei a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Valea Arieșului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Scutul Pădurii: O autoutilitară care transporta material lemnos fără aviz de însoțire depistată de polițiști, la Bistra

  1. padurea plinge 10.07.2018 la 15:41

    Daca cineva ar vrea cu adevarat sa prinda HOTI DE PADURE, ar verifica totusi, strada Mircea cel Mare din Sebes, pe unde ziua si mai ales la ceasurile noptii, se strecoara zeci de camioane supraincarcate cU lemne si nu toate s-a dovedit a fi in regula. Au fost cateva controale timide de la ISCTRcu ceva timp in urma, au fost depistate nereguli, dar acestea nu s-au mai repetat.