SCUTUL PĂDURII în Alba: Peste 50 de metri cubi de lemn CONFISCAȚI de polițiști de la o societate comercială din Almașu Mare. Firma a fost amendată și cu 3.000 de lei

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în urma controalelor pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, au confiscat 57 de metri cubi de material lemnos și o amendă de 3000 de lei unei societăți comerciale.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba continuă seria acţiunilor, cu efective suplimentare, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. În urma unui control în teren poliţiştii au confiscat 57 de metri cubi de material lemnos.

ELIT

La data de 12 iunie 2020, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum şi a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

În urma unui control în fondul forestier, au constatat faptul că o societate comercială din comuna Almașu Mare a emis mai multe avize de însoțire a mărfii, pentru cantitatea de 57 metri cubi de material lemnos, din alte locuri decât cele corespunzătoare provenienței legale.

Față de societatea comercială a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă de 3.000 de lei și confiscarea valorică a materialului lemnos.

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...