Rămâi conectat

Curier Județean

SCUTUL PĂDURII în Alba: Peste 50 de metri cubi de lemn CONFISCAȚI de polițiști de la o societate comercială din Almașu Mare. Firma a fost amendată și cu 3.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în urma controalelor pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, au confiscat 57 de metri cubi de material lemnos și o amendă de 3000 de lei unei societăți comerciale.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba continuă seria acţiunilor, cu efective suplimentare, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. În urma unui control în teren poliţiştii au confiscat 57 de metri cubi de material lemnos.

La data de 12 iunie 2020, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum şi a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

În urma unui control în fondul forestier, au constatat faptul că o societate comercială din comuna Almașu Mare a emis mai multe avize de însoțire a mărfii, pentru cantitatea de 57 metri cubi de material lemnos, din alte locuri decât cele corespunzătoare provenienței legale.

Față de societatea comercială a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă de 3.000 de lei și confiscarea valorică a materialului lemnos.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea