Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Scrisori către Moș Crăciun”, din Alba Iulia: Mihăiță își dorește să nu mai meargă cu punga la școală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scrisori către Moș Crăciun„, din Alba Iulia: Mihăiță își dorește să nu mai meargă cu punga la școală

Pentru noi toți și nu chiar, sărbătorile de Crăciun intervin ca o normalitate și Moș Crăciun ca o raritate.

Suntem o publicație mică ce se implică în viața oamenilor și nu putem niciodată să trecem neobservat de cele ce ne apasă și a căror bucurie pentru alții presupune o victorie, iar pentru alții presupune un eșec.

Învingători în fața lui Dumnezeu, la nașterea Lui, îl susținem, ceea ce nu vine din oficiu și atât cât am primit să dăm ca răsplată celor care sunt nu mai mult decât suntem noi oameni.

Citește și: Povestea sau legenda lui Moș Crăciun

„Scrisori către Moș Crăciun”, din Alba Iulia, își propune alături de ziarulunirea.ro să susțină oamenii nebinecuvântați din această lume.

Avocatul albaiulian Raluca Crișan este un înger printre oameni ce se străduiește din răsputeri să ajute, pe tot parcusul anului, un număr de 30 de familii și peste 70 de membri aflați în dificultate și încercați de viață, este și cazul familiei lui Mădălin pentru care magistratul a depus eforturi, alături de oameni de bine din comunitate, plătind datoriile acumulate și mobilând apartamentul în care aceștia locuiesc.

Suntem martirii și martorii unei perioade în care ne sacrificăm pentru existență și aparență, și totuși nu trebuie niciodată să uităm de cei ce ne sunt români. Niciodată Ziarul Unirea nu o să dea greș în această privință.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea