Rămâi conectat

Curier Județean

Şcoala de vară a Femeilor Liberale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârşitul lunii mai, în localitatea Stâna de Vale – Bihor s-au desfăşurat lucrările Şcolii de vară a Organizaţiei Femeilor Liberale, la care au participat membrele Biroului Politic Naţional al OFL, precum şi preşedinte de filiale judeţene. Judeţul Alba a fost reprezentat de doamna Elena Ignat, membru în BPN al OFL. Lucrările s-au desfăşurat în prezenţa Marianei Câmpeanu, vicepreşedintă PNL şi vicepreşedintă OFL, a rectorului UBB Cluj Andrei Marga, membru BPC al PNL, a senatorului Cornel Popa, vicepreşedinte PNL şi a vicepreşedintelui liberal Ovidiu Silaghi. Scopul acestei reuniuni a fost dezbaterea politicilor PNL din domeniul invăţământului, muncii şi al protecţiei sociale, precum şi din domeniul economic. În urma dezbaterilor au fost identificate soluţii pentru domeniile mai susamintite care vor fi înaintate conducerii Partidului Naţional Liberal pentru a fi parte integrantă a programului de guvernare comun al Uniunii Social Liberale.
„Cele două zile dedicate acestei întâlniri au fost animate de discuţii intense privind implicarea femeilor în elaborarea de politici sectoriale, iar şcoala de vară a fost o bună ocazie de a întări legăturile din interiorul Organizaţiei Femeilor Liberale”, a declarat dna Elena Ignat.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea