Școală Cultural-Politică la Sinaia: TNL Alba a deschis seria colaborărilor din acest an cu organizațiile similare din țară

TNL SinaiaLuna aceasta TNL Alba a deschis seria colaborărilor din acest an cu organizațiile similare din țară. Astfel, în periada 6 – 9 februarie, un grup de tineri liberali din județ, au participat, alături de simpatizanți ai Partidului Național Liberal, la o Școală Cultural-Politică desfășuartă la Sinaia. Manifestarea s-a realizat cu sprijinul TNL Sinaia, cu care tinerii liberali din Alba își propun să colaboreze și pentru realizarea unor proiecte comune, în viitor.

Alături de tineri s-a aflat și Adrian Simion, purtătorul de cuvânt al PNL Alba, care a oferit și câteva detalii: „Această idee a realizării de parteneriate cu organizații TNL din țară este o idee mai veche a actualului BPT TNL Alba, condus de colegul nostru Radu Cristian. Este o idee generoasă care, iată, din acestă lună începe să prindă contur. Din progamul acțiunii nu au lipsit activități precum: seminarii cu subiecte politice, activități in-door și out-door, vizitare de obiective cultural-istorice etc. Le mulțumim domnilor Dan Burchiu (președintele TNL Sinaia), Gabriel Pleșa (vicepreședinte PNL Alba) și Dan Brătean (membru BPT PNL Alba), care au sprijinit evenimentul. A fost o experiență deosebită și putem spune că este un prim pas important în realizarea unor viitoare colaborări între TNL Alba și alte organizații similar din țară.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...