Rămâi conectat

Actualitate

Școala “Avram Iancu” din Alba, vizitată de părinți ce urmează să-şi înscrie copiii în învăţământul primar

Bogdan Presecan

Publicat

în

Sub genericul “Ziua porţilor deschise”, Şcoala “Avram Iancu” din Alba Iulia a organizat o serie de activităţi la care au fost invitaţi să participe  preşcolarii grupelor mari şi părinţii acestora care urmează să-şi înscrie copiii în învăţământul primar.

“Scopul acestor acţiuni a fost prezentarea ofertei educaţionale a şcolii, a bazei materiale, precum şi familiarizarea copiilor cu viaţa de şcolar, dar şi cu învăţătoarele care vor preda la clasa pregătitoare şi I.

 Promovarea şcolii a debutat cu vizita preşcolarilor care s-a desfăşurat în cadrul parteneriatului “Suntem mici, dar mari în fapte”, încheiat între Şcoala “Avram Iancu” şi Grădiniţele nr. 1, 2, 6, 7 si Grădiniţa Emanuel din Alba Iulia. Însoţiţi de doamnele educatoare, copiii au vizitat spaţiile şcolare şi expoziţiile cu obiecte realizate de elevii şcolii, au participat la diverse activităţi şi workshopuri, alături de elevii claselor a IV-a, care i-au întâmpinat cu cântece, ghicitori, jocuri didactice, dulciuri şi obiecte confecţionate special pentru aceştia.

Activitatea de promovare a şcolii a continuat şi sâmbătă, 30 martie, ocazie cu care părinţii şi copiii acestora au asistat la o prezentare în imagini a şcolii, au purtat discuţii cu conducerea şcolii, cu învăţătoarele de la clasele pregătitoare şi I, apoi au vizitat şcoala. La acest eveniment au fost invitaţi să participe şi părinţii elevilor din clasa pregătitoare care au împărtăşit experienţa lor părinţilor interesaţi, precum şi avantajele oferite de  şcoala Avram Iancu: condiţii de învăţare la standarde europene, cursuri numai de dimineaţă, programul “Şcoala după şcoală”, studierea limbilor engleză şi germană, precum şi realizarea unor activităţi educative deosebit de atractive.

Pentru a facilita accesul la informaţiile privind oferta educativă , şcoala a pus la dispoziţia părinţilor site-ul scai.ro, pliante, afişe, fluturaşi privind înscrierea în învăţământul primar.

Prin aceste activităţi, cadrele didactice ale şcolii au dorit  să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii acestora”, se arată într-un comunicat remis presei de prof. Dana Slevaş, directorul instituției de învățământ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea